Psykiatrisen erikoissairaanhoitajan toimi - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Tervetuloa töihin Pohjois-Pohjanmaalle Peruspalvelukuntayhtymä Kallioon!

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio tuottaa n. 33 700 asukkaan terveys- ja hyvinvointipalvelut Alavieskassa, Nivalassa, Sievissä ja Ylivieskassa.

Meillä on monipuoliset psykiatriset palvelut: tulet olemaan osa Terapiakeskusta, johon kuuluvat A-klinikka, aikuisten mielenterveyspalvelut, lasten ja nuorten psykiatrinen yksikkö ja psykiatrinen kotikuntoutus

PSYKIATRISEN ERIKOISSAIRAANHOITAJAN TOIMI

Psykiatrian erikoissairaanhoitajan aikuisten mielenterveysyksikössä tehtäviin kuuluu moniammatillinen tiimityö työryhmän kanssa, hoitosuhde- ja terapiatyöskentely ja verkostotyö. Työ keskittyy vakavista mielenterveysongelmista kärsivien aikuisten arviointiin, hoitoon ja kuntoutukseen. Kelpoisuusvaatimuksena on psykiatrisen sairaanhoitajan tai psykiatrisen erikoissairaanhoitajan tutkinto tai sairaanhoitajan AMK -tutkinto, jossa suuntautuminen psykiatriseen hoitotyöhön sekä ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Työkokemus mielenterveystyöstä katsotaan eduksi.

Toimi täytetään 1.9.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan ja virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Palkkaus ja työehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan, ja tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa. Toimen hoitaminen edellyttää mahdollisuutta oman autonkäyttöön.

Hakemukset lähetetään www.kuntarekry.fi kautta 2.8.20 klo 12 mennessä. Valitsemme haastateltavat hakemuksen perusteella ja lähetämme heille kutsun haastatteluun sähköpostilla. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja antavat:
- palvelupäällikkö Terhi Manni p. 044 4195324 (26.6-2.7.20)
- vastaava hoitaja Elisa Parhiala p. 044 4196610 (20.7-31.7.20)
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat:
- palvelupäällikkö Terhi Manni p. 044 4195324 (26.6-2.7.20)
- vastaava hoitaja Elisa Parhiala p. 044 4196610 (20.7-31.7.20)
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Terapiakeskus
Osoite: Kalliontie 36, 85500 Nivala

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!