Psykiatrisen sairaanhoitajan toimi - Kittilän kunta

Psykiatrisen sairaanhoitajan toimi

Kittilän kunnassa on haettavana psykiatrisen sairaanhoitajan toimi, sijoituspaikkana terveyskeskus.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi terveydenhuoltoalan opistoasteen tutkinto, molemmissa erikoistumisalana psykiatrinen hoitotyö.

Työaika ja palkkaus määräytyvät KVTES:in mukaisesti. Työsuhteessa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa ja valitun tulee esittää hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista.

Hakemukset tulee jättää 18.6.2020 klo 14:00 mennessä, ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta. Paikkaa on mahdollista hakea myös sähköpostitse kirjaamo(at)kittila.fi tai paperimuotoisena osoitteeseen Kittilän kunta, sosiaali- ja terveyslautakunta, Valtatie 15, 99100 KITTILÄ. Kuoreen tai sähköpostiin aiheeksi merkintä Hakemus - Psykiatrisen sairaanhoitajan toimi.

Tutustu työnantajaan

Lisätiedot vt.osastonhoitaja Arja Tohmo, puh. 040 774 2406, arja.tohmo@kittila.fi

Kittilän kunta, Sosiaali- ja terveystoimi
Osoite: Valtatie 15, 99100 Kittilä

Kittilä on reilun kuuden tuhannen asukkaan kaunis, elinvoimainen ja kasvava kunta Tunturi-Lapissa. Kunnan lisäksi suurimpia työllistäjiä ovat Levin matkailualue ja kultakaivos. Kittilässä on kansainvälinen lentoasema sekä monipuoliset harrastus- ja asumismahdollisuudet