test

Psykiatrisia sairaanhoitajia (mielenterveys- ja päihdepalvelut, Äänekoski)

Hakuaika päättyy  6.2.2023 15:45

Haemme Keski-Suomen hyvinvointialueelle vakituiseen työsuhteeseen kahta (2)

PSYKIATRISTA SAIRAANHOITAJAA

Äänekosken sosiaali- ja terveysaseman mielenterveys- ja päihdetiimiin.

Tarjoamme sosiaali- ja terveysasemallamme aikuisten mielenterveys- ja päihdepalveluita, jossa sairaanhoitaja toimii osana moniammatillista tiimiä. Etsimme tiimiimme psykiatrista sairaanhoitajaa, jonka tehtävänä on vastata Äänekosken alueella ensisijaisesti kiireellisen hoidon tarpeen arvioinnista sekä osallistua kiireettömään vastaanottotoimintaan. Tehtävään kuuluu myös kuntouttavaa sekä päihdehoitotyötä. Sairaanhoitaja tukee asiakkaan toimintakykyä ja toiminta tähtää hoidon vaikuttavuuteen. Työ edellyttää itsenäistä ja vastuullista työotetta sekä hyviä tiimityötaitoja. Työ on arkipainotteista päivätyötä.

Olet etsimämme ammattilainen, jos sinua kiinnostaa monipuolinen työ perusterveydenhuollossa. Työ alueellamme on laaja-alaista, vastuullista ja edellyttää hyvää paineensietokykyä. Olemme sitoutuneet työpaikan yhdessä sovittuihin pelisääntöihin ja kannamme vastuun omalta osaltamme työpaikan yhteishengestä. Haluamme työporukkaamme hyvän ja muutosmyönteisen työkaverin. Tarjoamme kollegiaalisen tuen sekä perehdytyksen.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon henkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu sairaanhoitaja. Toivomme hakijalta kokemusta mielenterveys- ja päihdehoidosta. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa (6 kk).

Tervetuloa meille töihin!

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävistä:
-
Niina Aivio, palveluvastaava
p. 040 584 7832
niina.aivio@hyvaks.fi
-
Tuula Antinaho, palvelupäällikkö
p. 014 269 0400
tuula.antinaho@hyvaks.fi

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Keski-Suomen hyvinvointialue aloitti toimintansa 1.1.2023 ja vastaamme noin 273 000 keskisuomalaisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Hyvinvointialueemme on Keski-Suomen suurin työnantaja, jonka palveluksessa työskentelee yli 11 500 ammattilaista. Hyvinvointialueemme muodostuu 22 Keski-Suomen kunnasta. - Keskeinen tehtävämme on keskisuomalaisten hyvinvoinnin, terveyden ja turvallisuuden edistäminen yhteistyössä kuntien, järjestöjen, yritysten ja muiden toimijoiden kanssa. Tavoitteenamme on se, että keskisuomalaisten kokemus hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta on maan kärkeä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue ja tukea keskisuomalaisten hyvää arkea. Tutustu työnantajaan