Psykolog - Hangon kaupunki

Vi söker en psykolog till hälsocentralpsykologbefattning inom mental- och missbrukarvård.

Psykologen arbetar främst inom mentalvårdservice för vuxna. Arbetet består av individkontakter med rådgivning och vägledning samt diagnostiska värderingar och undersökningar. Enligt intresse och behov kan även arbete med grupper höra till arbetsuppgifterna.

Vi uppskattar självständig, utvecklingsorienterad arbetsattityd samt goda kunskaper i samarbete och växelverkan. Erfarenhet inom vuxenpsykiatri kan anses vara en fördel.

Behörighetskrav är legitimerad psykolog (lagen om yrkesutbildade personer inom hälsovården (559 / 1994) samt goda muntliga och skriftliga kunskaper i det ena inhemska språket och tillfredsställande muntliga och skriftliga kunskaper i det andra inhemska språket. Uppgiften förutsätter vaccineringsskydd i enlighet med § 48 i lagen om smittsamma sjukdomar.

Befattningen söks senast 26.2.2021 kl. 15.00 via Kuntarekry.fi. Även skriftliga ansökningar beaktas.

Vid besättandet av befattningen tillämpas fyra (4) månaders prövotid (ABL 4§). Innan arbetsförhållandet inleds bör godtagbart läkarintyg uppvisas.

Hangö 10.11.2020

Grundtrygghetsverket

Läs mer

http://www.hanko.fi/sv

Mer om arbetsgivaren

Tilläggsuppgifter ger äldreomsorgschef Leena Hytti, 040 701 6985, leena.hytti@hanko.fi

Hangö stad, Hälsovårdscentralen
Adress: Esplanaden 85, 10900 Hanko

Hangö - En liten stad vid havet

Det av havet omgivna Hangö, är Finlands sydligaste stad. Förutom havet, stränderna och solen lever staden av sin industri och hamnen. Äkta tvåspråkighet och en idyllisk småstadsatmosfär ger Hangös identitet en genuin prägel. Vi är en rökfri kommun.