Skip to main content
test
Psykolog - Lohjan kaupunki

Vi söker en psykolog till en inspirerande arbetsgemenskap på Familjecentret Segel, vars fokus är att arbeta med barn under skolåldern och deras familjer på familjerådgivningen.

I befattningen tillämpas ett rekryteringstillägg av engångsnatur på 1 000 euro, som betalas ut till den utvalda psykologen efter utgången av prövotiden. Rekryteringstillägget betalas till en anställd som inte tidigare har arbetat som psykolog i Lojo stads tjänst eller minst två år har gått sedan tidigare anställning.

På Familjecentret Segel har man utfört ett bra sektorsövergripande samarbete i snart 10 år nu. Med gedigen professionell erfarenhet säkerställer vi dig en bra introduktion till ett intressant och sektorsövergripande arbete. På familjerådgivningen har du möjlighet att arbeta självständigt i ett eget arbetsrum i par med teamets familjerådgivare och övriga psykologer. I ditt arbete får du stöd av en konsulterande barnpsykiater samt arbetshandledning. Dessutom har du en möjlighet att delta i fortbildning relaterad till arbete.

I ditt arbete som psykolog kan du ge din insats för att stödja familjemedlemmarnas interaktion och hjälpa till att barnens föräldrar kan hitta sätt att hantera de bekymmer som rör barns känsloliv och uppfostran. Vid behov använder du psykologiska individuella undersökningar för att undersöka barnet. I ditt arbete kan du hjälpa familjer i olika traumatiska situationer och krissituationer samt i svårigheter relaterade till föräldraskap, parförhållandet och separation.

Som psykolog arbetar du som expert på uppfostran och familjerådgivning i sektorsövergripande nätverkssamarbete. På Familjecentret Segel har du ett nära samarbete med undersöknings- och rehabiliteringsenheten för barn (barnneurolog och neuropsykolog) och personalen inom det förebyggande familjearbetet och hemtjänsten, i skolorna samt inom barnfamiljernas sociala arbete med ett systemiskt arbetssätt.

Specialiseringsutbildning inom uppfostrings- och familjerådgivning eller annan fortbildning relaterad till arbete med barn och familjer är meriterande.

Familjerådgivningen i Lojo ligger cirka en halvtimme med bil från Esbo. Den valda psykologen har möjlighet att använda en gratis HUS-bussförbindelse från Helsingfors till Lojo som arbetsreseförmån.

Behörighetsvillkor: Av Valvira legitimerad behörighet som psykolog.

Lönen 3810,75 €/mån., fastställs enligt SH-avtalet. I befattningen iakttas en prövotid på 6 månader. Den valda ska lämna in ett intyg över sitt hälsotillstånd från Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:s verksamhetsställe i Lojo. Dessutom ska ett straffregisterutdrag enligt lagen (504/ 2002) visas upp.

Intervjuerna genomförs flexibelt vid en tidpunkt som är lämplig för den sökande antingen på familjecentret Segel eller via Teams.

Ansökningstiden fortsätts tills 5.10.2022.

Mer information ges av:
Ledande familjerådgivare Jaana Tuomi-Karén per telefon 044 374 3088 säkrast på tisdagar kl. 9-11 (16.8, 23.8, 30.8 och 6.9). Du kan även ta kontakt vid andra tider och lämna en begäran om kontakt i telefonsvararen.

Lojo stad är en rökfri arbetsplats.

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Vi ber att sökande i fösta hand lämnar in en elektronisk ansökan på adressen www.kuntarekry.fi inom utsatt tid. Du kan också lämna in en skriftlig ansökan med bifogade kopior av examensbetyg senast 31.10.2022 kl. 15.00 till adressen: Lojo stad/Lojo rekrytering, PB 71, 08101 Lojo. Märk kuvertet LOH-09-337-22. Skriftliga ansökningar återsänds inte.

Lär dig mer om oss

Lojo stad, Familjerådgivning
Adress: Tallåsgränden 7 A, 08500 Lohja
Lohjan kaupunki - Savuton työpaikka Lohjan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat