Psykolog/Psykologi, Lasten kuntoutuspalvelut - Espoon kaupunki

Haemme ruotsin ja suomen kielellä työskentelevää psykologia vakituiseen toimeen ruotsinkieliseen tiimiimme Espoon Lasten kuntoutuspalveluihin, Olarin toimipisteeseen!

Vi söker en psykolog till vårt svenska team som består av tre talterapeuter, en ergoterapeut och en psykolog.

Habiliteringstjänster för barn i Esbo erbjuder psykologtjänster på basnivå åt barn under skolåldern och deras familjer. Barnen kommer till tjänsterna med remiss, då det finns oro för barnets utveckling, eller då föräldrar eller andra aktörer i barnets vardag har behov av stöd och handledning gällande barnets utmaningar. Vid Habiliteringstjänster för barn arbetar, förutom 11 psykologer, även talterapeuter och ergoterapeuter. Sammanlagt är vi över 50st sakkunniga.

Meillä psykologin työn painopiste on perheiden ja lapsen muun lähiympäristön ohjauksessa ja konsultoinnissa sekä lasten arvioinnissa. Työssäsi psykologina myös mallinnat konkreettisia tukikeinoja perheiden arkeen. Työ toteutuu itsenäisesti tai yhteistyössä puhe- ja toimintaterapeuttien kanssa. Asiakastyötä tehdään vastaanotolla sekä osin etäkontaktein ja normaalitilanteessa asiakasprosesseihin liittyy myös ohjaus- ja havainnointikäyntejä lapsen arkiympäristöön. Työskentelyssä huomioimme laajasti lapsen ja perheen kokonaistilannetta monialaista asiantuntijuutta hyödyntäen.

Meillä Espoossa on kannustava työyhteisö, jossa kukaan ei jää yksin. Tarjoamme työhön kollegiaalista ja moniammatillista tukea sekä ryhmätyönohjausta. Työssä käytettävät ohjausmateriaalit ovat helposti saatavilla. Perehdytys on mentorointityylistä ja esimiehet ovat läsnä työntekijöiden arjessa, jolloin haastavia tilanteita ei tarvitse ratkoa yksin. Moniammatillisessa työskentelyssä opit aina uutta.

Haastattelut tehtävään pidetään Teams -videohaastatteluna viikolla 46 erikseen sovittuna aikana.

Tervetuloa joukkoomme tekemään hyvinvoivaa Espoota! Välkommen att arbeta för ett välmående Esbo!

Työpaikan nimi: Lasten kuntoutuspalvelut
Työaika: 37h 45min/ työviikko
Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu psykologi

Tehtävässä edellytetään innostunutta ja reipasta työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä laajoissa asiakas- ja yhteistyöverkostoissa toimimista.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme: kiinnostusta ohjaukselliseen ja hoidolliseen työskentelyyn perheiden ja lapsen muun toimintaympäristön kanssa.

Perhe- ja sosiaalipalveluihin sisältyvät koulu- ja opiskeluterveydenhoito, neuvolat, aikuisten ja perheiden sosiaalityö, perhetyö, perheoikeudelliset palvelut, lasten kuntoutuspalvelut, perheneuvolat, lastensuojelu, maahanmuuttajapalvelut, vammaispalvelut sekä sosiaali- ja kriisipäivystys. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä ja ennaltaehkäisevää toimintatapaa. Työn periaatteina ovat perhekeskeisyys, terveyden edistäminen, varhainen tuki ja puuttuminen sekä moniammatillinen työote.

Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalippuedun ja liikunta- ja kulttuuriedun.

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/palvelut/lasten-psykologipalvelu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antavat: Palveluesimiehet Laura Hansén p. 043 8253178 ja Heli Kaikkonen p. 046 8771553. Mikäli emme voi vastata puheluusi, jätäthän viestin.

Lisätietoja

Lasten kuntoutuspalvelut

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Pihatörmä 1 B, 02240 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat