Psykolog, uppfostrings/familjefrågor - Loviisan kaupunki

Vi söker en psykolog till rådgivningen i uppfostrings- och familjefrågor på Lovisa grundtrygghetscentral. På familjerådgivningen jobbar en psykolog och en socialarbetare. Familjerådgivningen ingår i psykosociala enhetens multiprofessionella team.

Vi erbjuder ett intressant arbete i en kunnig arbetsenhet. Arbetet är mångsidigt och innehåller stödbesök och vårdarbete med barn, ungdomar samt deras föräldrar. Arbetet förutsätter flexibilitet och förmåga att kunna jobba både självständigt och som medlem av ett multiprofessionellt team och nätverk.

Till psykologens uppgifter hör bl.a kartläggning av familjesituationen, psykologisk utvärdering av barn och unga samt planering av vård och rehabilitering i samarbete med arbetsparet eller det mångprofessionella nätverket.

På grund av få sökande förlängs ansökningstiden. Arbetet börjar 1.3.2021 eller enligt överenskommelse.

Kompetenskrav; legitimerad psykolog. Specialiseringsutbildning inom uppfostran eller familjerådgivning, eller annan motsvarande specialiseringsutbildning som ger beredskap att möta barn och familjer räknas som merit. Arbetserfarenhet inom familjerådgivning, terapeutiskt arbete med barn, unga och familjer räknas som fördel, samt erfarenhet av att leda grupper. Uppgiften kräver kunskaper i båda inhemska språken.

Till befattningen vald bör innan valet bekräftas uppvisa ett straffregisterutdrag enligt lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002) samt förete godtagbart läkarintyg över sitt hälsotillstånd. En prövotid om fyra månader tillämpas.

Läs mer

http://www.lovisa.fi

Mer om arbetsgivaren

ledande socialarbetare Maria Rosvall, tfn 0440 555 811, maria.rosvall@loviisa.fi
servicechef Jaana Iivonen, tfn 0440 555 471, jaana.iivonen@loviisa.fi

Grundtrygghetscentralen
Adress: Öhmansgatan 4, Lovisa, 07900 Loviisa

Kom jobba i Finlands bästa småstad!

I Lovisa bor 15 000 aktiva och deltagande invånare. I Lovisa hittar du en havsnära boendeidyll, livskraftiga byar och en fridfull natur. Stadens cirka 1 000 anställda erbjuder människonära och företagsvänlig service på två språk. Grundtrygghetscentralen i Lovisa erbjuder social- och hälsovårdstjänster, förutom seniorservice, även för Lappträsk kommun. På samarbetsområdet bor cirka 18 000 personer.

Lovisa stad är en rökfri arbetsplats.

Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Unicef lapsiystävällinen kunta