Psykologi (2) Kehitykselliset palvelut, Imatra

Hakuaika päättyy  16.6.2024 23:59

Olisitko sinä yksi meistä? Meidän tiimin uusin vahvistus? Tule meille, me haluamme sinut työkaveriksi!

Imatran ja Lappeenrannan Lasten ja nuorten talot kokoavat saman katon alle Etelä-Karjalan hyvinvointialueen perhepalveluiden lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskenteleviä. Haemme Kehityksellisiin palveluihin Imatran toimipisteeseen kahta (2) psykologia määräaikaisiin tehtäviin. Toinen tehtävistä koskee perhevapaan sijaisuutta ja toinen opintovapaan sijaisuutta ajalle 12.8.2024-31.12.2025.

Psykologin työnkuva painottuu alle kouluikäisten lasten kehityksellisten vaikeuksien ja oppimisvalmiuksien tutkimiseen sekä tarvittavien tukitoimien suunnittelemiseen yhteistyössä lapsen lähiympäristön kanssa. Toimenkuvaan sisältyy myös esiopetusikäisten lasten koulupsykologityötä. Psykologit toimivat tiiviisti osana moniammatillista työryhmää, johon kuuluvat lääkärit, toiminta-, fysio- ja puheterapeutit, sairaanhoitajat ja palveluohjaaja. Hakijan osaamisen ja kiinnostuneisuuden perusteella työnkuvaa on mahdollista laajentaa yksilökuntoutukseen ja ryhmien vetämiseen. Työryhmässä saat vahvan tuen muilta psykologeilta ja lisäksi järjestämme säännöllisen neuropsykologian erikoispsykologin työnohjauksen.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen psykologin laillistus.

Tehtäviin valittujen on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote ja esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan. Kelpoisuus ja muut todistukset tarkastamme haastattelun yhteydessä.

Valitun henkilön tulee osoittaa työ- tai virkasuhteen alkaessa henkilöllisyys virallisella henkilöllisyystodistuksella. Virallisia henkilöllisyystodistuksia ovat passi, poliisin myöntämä henkilökortti sekä poliisin tekemä kertaluontoinen tunnistus.

Palkkaus paikallisen sopimuksen mukaan, muut työehtoja koskevat määräykset SOTE-sopimuksen mukaan.

Tehtävät täytetään 12.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävissä on neljän (4) kuukauden koeaika.

Työnantajana tarjoamme sinulle monipuolisia henkilöstöetuja:

- ePassi-rahaa liikuntaan, kulttuuriin tai hierontaan max 150 €/vuosi
- vuosittaisen tyhy-rahan yhteiseen tekemiseen tiimisi kanssa
- mahdollisuuden työsuhdepolkupyöräedun hyödyntämiseen
- ulkopuolisten toimijoiden tarjoamia etuuksia ja alennuksia
- systemaattisen nykyaikaisen perehdytyksen
- savuttoman työympäristön
- kattavat verkko-oppimisen mahdollisuudet.

Yhteystiedot

Emma Leivo

Va. toimintayksikön esimies, psykologi

p. 040 146 3271

emma.leivo@ekhva.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Me Etelä-Karjalan hyvinvointialueella ajattelemme, että arjen turva on joukkuelaji! Tarjoamme erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, ikäihmisten palvelut, perhe- ja sosiaalipalvelut sekä pelastustoiminnan laadukkaasti, ammattitaitoisesti ja sydämellisesti Etelä-Karjalan asukkaille kaikissa elämän vaiheissa. Etelä-Karjalan hyvinvointialue koostuu yli 100 toimipisteestä, joista muodostamme yhdessä yhden ison elämäniloisen ja välittävän joukkueemme. Ammattitaitoinen joukkomme ei pysähdy paikoilleen, vaan uudistumme, kehitämme ja etsimme jatkuvasti innovatiivisia ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseksi. Etelä-Karjalan hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja, ja tavoitteenamme on olla rohkeita edelläkävijöitä. Haluamme, että tulevaisuudessa meillä työskentelee Suomen onnellisimmat työntekijät. Yli 5000 työntekijän organisaationa tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ammattilaisillemme. Henkilöstöön - eli juuri sinuun - panostaminen on yksi strategiakärjistämme! Haluatko sinäkin kirjoittaa sankaritarinasi organisaatiossa, joka tarjoaa urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia? Tule kanssamme turvaamaan maakuntamme asukkaiden yhdenvertaiset palvelut - olet osa ihmisen kokoista tarinaa. Tutustu työnantajaan