test

Psykologi (2), perhetyöryhmä, eteläinen alue

Hakuaika päättyy  19.6.2023 15:00

Haemme
kahta (2) psykologia Pohjanmaan hyvinvointialueelle, alkusijoituspaikka psykososiaalinen keskus, eteläinen alue (sijoituspaikkakunta Maalahti, Närpiö tai Kristiinankaupunki).

Toimi on sijoitettu perhetyöryhmään ja psykologin työpanos on suunnattu lapsiin ja nuorisoon ja heidän perheisiinsä. Psykologin työn tavoite on tukea lapsen ja nuorison kehitystä ja vanhemmuutta. Otamme mielellämme huomioon myös sinun omat toiveesi työnkuvan suhteen. Psykologi toimii itsenäisesti, mutta myös osana moniammatillista työryhmää (psykologeja, psykiatri ja sairaanhoitajia) ja tekee tiiviisti yhteistyötä lastenneuvolan ja/tai kouluterveydenhuollon henkilökunnan kanssa.

Kelpoisuusvaatimus:
Laillistettu psykologi.
Hyvä suullinen ja kirjallinen taito siinä kotimaisessa kielessä, joka ei ole hakijan äidinkieli.

Valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 § 2. mom. tarkoitettu ote rikosrekisteristä. Lisäksi valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukainen rokotussuoja.

Sovelletaan koeaikaa.

vastaava psykologi
Eva-Stina Häggdahl
puh. 050 571 0464
eva-stina.haggdahl@ovph.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pohjanmaan hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut, erikoissairaanhoidon palvelut sekä pelastuspalvelut Pohjanmaan maakunnassa. Tutustu työnantajaan