Psykologi - Länsi-Pohjan sairaanhoitopiiri

Psykiatrian ja riippuvuuksien hoidon tulosalue

PSYKOLOGIN toimi lastenpsykiatrian poliklinikalla Kemissä

Kelpoisuusehtona on laillistettu psykologi.

Alueen psykiatriaan on vakiintunut ns. avoimen dialogin toimintakulttuuri, jonka puitteissa on mahdollisuus kouluttautua eri sovellusalueille. Tuemme myös eri suuntausten psykoterapeuttikoulutuksiin osallistumista työntekijän kiinnostuksen mukaan.
Työskentelyssä painottuu luova perheiden ja verkostojen kanssa toimiminen. Psykologin vastuulla on myös psykologisten tutkimusten tekeminen ja hoidollinen työ lasten ja perheiden kanssa. Toimimme tiiviissä yhteistyössä nuorisopsykiatrian työryhmän kanssa.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) ja työn vaativuuden arvioinnin mukaan.
Työn voi aloittaa 5.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Länsi-Pohjan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Tehtävään valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Lisätietoja

http://www.lpshp.fi

Lisätietoja antavat lastenpsykiatrian ylilääkäri Assi Kannala, 040-139 1471, assi.kannala@lpshp.fi sekä vastaava psykologi Elina Löhönen, 040-540 6624, elina.lohonen@lpshp.fi

Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä
Osoite: Kauppakatu 25, 94100 Kemi

Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin muodostavat Kemin ja Tornion kaupungit sekä Keminmaan, Simon, Tervolan ja Ylitornion kunnat. Tavoitteenamme on edistää alueen ihmisten hyvinvointia tarjoamalla laadukasta, oikein kohdennettua hoitoa potilasta kunnioittaen yhteistyössä kuntien, perusterveydenhuollon ja pohjoisen Suomen sairaanhoitopiirien kanssa. Kehitämme osaamistamme ja palveluitamme, jotta voimme tarjota nykyaikaista ja asiantuntevaa hoitoa myös tulevaisuudessa.

Tutustu työnantajaan