Psykologi - Porvoon kaupunki

Psykologi - Porvoon kaupunki

Vahvistamme joukkoamme ja haemme uusia osaajia Porvoon Lapsi- ja perhepalveluihin!

Porvoon kaupungin Lapsi- ja perhepalveluiden ennaltaehkäisevät palvelut hakee PSYKOLOGIA Lasten lääkinnälliseen kuntoutuksen vakinaiseen työsuhteeseen 18.3.2019 alkaen.

Lasten lääkinnällisessä kuntoutuksessa työskentelee tällä hetkellä alle kouluikäisten parissa psykologi, puheterapeutit ja toimintaterapeutit.

Työtehtäviin kuuluu alle kouluikäisten lasten kehityksen arviointi ja tutkiminen. Asiakastyö sisältää myös lyhytaikaista ohjausta ja neuvontaa. Lisäksi moniammatillinen yhteistyö muiden lapsiperheiden parissa työskentelevien tahojen kanssa on tärkeä osa työtehtäviä.

Arvostamme
- Kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä moniammatillisessa työyhteisössä toimimiseen,
- Hyviä vuorovaikutustaitoja ja ihmisläheistä työotetta
- Innostunutta, omatoimista ja vastuullista tapaa työskennellä

Kelpoisuusehtona on laillistettu psykologin tutkinto sekä molempien kotimaisten kielten suullinen ja kirjallinen hyvä osaaminen. Kokemus lasten parissa tehtävästä työstä katsotaan eduksi.

Tehtäväkohtainen palkka 3400 €/kk. Työaika 38,25 t/viikko. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Valitun esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ja rikosrekisteriote ennen koeajan päättymistä. Työsuhteessa on 6 kuukauden koeaika.

Lähetä hakemuksesi 25.2.2019 klo 12.00 mennessä Hae työpaikkaa linkin kautta.

Lisätietoja

http://www.porvoo.fi

Lähempiä tietoja antaa palvelupäällikkö Eliisa Roine puh. 040 519 5871, eliisa.roine@porvoo.fi. Psykologi Jeanette Kuparinen puh 040 531 8185, jeanette.kuparinen@porvoo.fi

Lapsi- ja perhepalveluiden ennaltaehkäisevät palvelut
Osoite: Porvoo

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki.
Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan.
Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.
Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!

Tutustu työnantajaan