Psykologi - Kärsämäen kunta

Kärsämäki on noin 2600 asukkaan elinvoimainen kunta Pohjois-Pohjanmaalla. Kunnassa on kaksi päiväkotia, peruskoulu ja lukio. Perusopetuksessa oppilaita on noin 360 oppilasta ja lukiossa 60. Vahvistamme lasten ja nuorten palveluja ja etsimme nyt sivistystoimen tiimiimme psykologia.

Työssäsi toimit varhaiskasvatuksen, peruskoulun sekä lukion lasten ja oppilaiden parissa, saat suunnitella resursoinnin kuten työajan jakautumisen tarpeen mukaan ja työaikasi on joustava . Tehtäväsi on tukea ja auttaa heitä yhdessä perheiden ja henkilökunnan kanssa oppimaan ja kasvamaan sekä kehittymään tasapainoisiksi aikuisiksi. Lisäksi suunnittelet lasten ja nuorten tarvitsemia tukitoimia sekä ohjaat ja neuvot vanhempia ja henkilökuntaa. Teet lapsille ja nuorille myös psykologin perustutkimuksia ja laadit suosituksia. Koko tiimimme on tukenasi.

Katsomme eduksi työkokemuksen lasten, nuorten ja perheiden parissa. Arvostamme yhteistyökykyä sekä valmiutta kehittää varhaiskasvatuksen ja oppilashuollon työtä, sekä kiinnostusta monialaisen toiminnan toteuttamiseen. Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys.

Tarjoamme sinulle itsenäisen viran lapsi- ja perhemyönteisessä organisaatiossamme, aloittaa voit 1.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Kärsämäeltä on myös mahdollisuus vuokrata koulukeskuksen läheltä uusi omakotitalo, joka valmistuu vuoden loppuun mennessä.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä todistus huumetestauksesta ja rikostaustaote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002). Koeaika tehtävässä on 6 kk.

Hakemukset liitteineen tulee toimittaa kuntarekry.fi -palvelun kautta viimeistään 10.05.2021 klo 15.00. Lisätietoja Kärsämäen kunnasta internetistä www.karsamaki.fi ja www.visitkarsamaki.fi.

Koeaika tehtävässä on 6 kk.


Lisätietoja

http://www.karsamaki.fi

Tutustu työnantajaan

rehtori Juha Korkiakoski 044 4456950
sivistysjohtaja Ira Toppinen 044 4456840

Kärsämäen kunta, Sivistystoimi
Osoite: Haapajärventie 1, 86710 Kärsämäki

Kärsämäen kunnassa on yksi peruskoulu, jossa on kaksi toimipistettä: Saviselän koulu (0-6 lk.) ja Frosteruksen koulu (0-9 lk. ). Koulumme on kiva- ja liikkuva koulu. Kärsämäen kunta on savuton työpaikka. Kärsämäki on teollistunutta maaseutua Pohjois-Pohjanmaalla. Panostamme aktiivisesti elinkeinojen, palveluiden ja koulutuksen kehittämiseen. Kulttuuritoimijat ja järjestöt ovat paikkakunnalla aktiivisia; Kärsämäki on tunnettu modernista paanukirkostaan, kansainvälisestä taiteilijaresidenssistä, sinfoniastaan ja monista tapahtumistaan kuten Musiikkia Paanukirkossa, ARS-Kärsämäki ja Elämäntarinafestivaali. Liikenteellisesti sijaitsemme hyvällä paikalla.

Kärsämäen kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat