Psykologi - Siilinjärven kunta

Psykologi - Siilinjärven kunta

Siilinjärven kasvatus- ja perheneuvolapalveluissa on haettavana psykologin vakinainen tehtävä 3.6.2019 alkaen.

Hyvinvointineuvola tuottaa palveluja Siilinjärven lapsiperheille. Yksikön tehtävänä on tukea lasten ja nuorten tervettä kehitystä pitkäjänteisesti ja ennaltaehkäisevästi. Kasvatus- ja perheneuvonnassa toimii syksystä alkaen kolme sosiaalityöntekijä - psykologi työparia sekä lastenpsykiatri. Hyvinvointineuvolan moniammatillisessa tiimissä toimii perheneuvonnan henkilöstön lisäksi 5 aluepsykologia, sosiaalityöntekijä, kolme puheterapeuttia, toimistosihteeri ja lähiesimiehenä johtava sosiaalityöntekijä.

Tiimi antaa psykologille vahvaa ammatillista tukea. Työntekijällä on mahdollisuus osallistua sekä oman työnsä että koko yksikön työn sisällön kehittämiseen. Työntekijällä on mahdollisuus työnohjaukseen.

Psykologin toimipiste sijaitsee Siilinjärven keskustan läheisyydessä, Innocumilla.

Pätevyysvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys.
Työssä menestyminen edellyttää hakijalta kehityspsykologista tietoa ja sen soveltamista eri tilanteissa. Lisäksi odotamme hakijalta osaamista psykologisten tutkimus- ja arviointivälineiden käytöstä lapsilla. Varhaisten ja läheisimpien vuorovaikutussuhteiden merkitys lapsen ja nuoren kehitykselle on kehityspsykologisen osaamisen ydintä. Lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä valmiuksia toimia joustavasti tiimin jäsenenä ja kehittää hyvinvointineuvolan työtä ja työmuotoja.

Tehtävien hoito vaatii oman auton käyttömahdollisuutta.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ja huumausainetestiä koskeva todistus. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy KVTES:n ja Siilinjärven kunnan työn vaativuuden arvioinnin mukaan.

Tehtävään haetaan KuntaRekryn sähköisellä hakemuksella. Huomioithan, että sähköisen hakemuksen ja CV:n perusteella valitaan haastatteluun tulevat hakijat.
Haastattelussa tarkastetaan opinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.siilinjarvi.fi

Johtava sosiaalityöntekijä Tanja Roivainen p. 044 740 2600, tanja.roivainen@siilinjarvi.fi (paras aika tavoitella klo.12-13)
Sosiaali- ja perhepalveluiden johtaja Minna Pitkänen p. 044 740 1956, minna.pitkanen@siilinjarvi.fi

Siilinjärven kunta, Sosiaali- ja perhepalvelut, Hyvinvointineuvola
Osoite: Isoharjantie 6, 71800 Siilinjärvi

Siilinjärvi - vahva ja vastuullinen toimija Pohjois-Savossa, aktiivinen ja kasvava, hyvät palvelut tarjoava n. 21 800 asukkaan kunta. Siilinjärven kunta on työhyvinvointikyselyn perusteella hyvä työnantaja, joka strategiansa mukaisesti varmistaa henkilöstönsä osaamisen, ylläpitää motivaatiota ja kehittää hyvinvointia.
Työpaikkamme on savuton.

Tutustu työnantajaan