Psykologi - Porvoon kaupunki

Psykologi - Porvoon kaupunki

Porvoon kaupungin suomenkieliset koulutuspalvelut hakee vielä yhtä psykologin sijaista ajalle 1.9.2019-31.7.2020 kuuden psykologin ryhmään.

Työtehtävänä on koulupsykologina toimiminen esiopetuksessa, perusopetuksessa ja 2. asteella. Työ sisältää mm. psykologisten arvioiden laatimista, tavoitteellisten tukijaksojen tarjoamista oppilaille ja opiskelijoille, konsultaatiota, monialaista yhteistyötä, ryhmien ja kouluyhteisön kanssa työskentelyä sekä työn kehittämistä.

Kelpoisuusehtona on laillistettu psykologin tutkinto. Huomioimme myös opiskelijat, jotka valmistuvat lähiaikoina/ovat valmistumassa.

Tehtäväkohtainen palkka 3429,96 €/kk. Viikkotyöaika 38t 15min. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Työsuhteessa on 6 kuukauden koeaika. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ja rikosrekisteriote kuukauden kuluessa työsuhteen alusta.

Lähetä hakemuksesi 23.8.2019 klo 16 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.
Aikaisemmat hakemukset huomioidaan

Lisätietoja

http://www.porvoo.fi/koulut-ja-opiskelu

Tiedustelut:
Psykologi Leila Korhonen, leila.korhonen@porvoo.fi, puh. 040 526 2837 (tavoitettavissa 5.8.-9.8.2019)
Koulutusjohtaja Jari Kettunen, jari.kettunen@porvoo.fi, puh. 040 514 1133

Kuraattori- ja psykologipalvelut
Osoite: Porvoo

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki.
Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan.
Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.
Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!

Tutustu työnantajaan