Psykologi - Kaarinan kaupunki

Psykologi - Kaarinan kaupunki

Mielenterveys- ja päihdeyksikkö Vintti tarjoaa mielenterveys- ja päihdeavohoitoa kaarinalaisille potilaille. Etsimme joukkoomme psykologia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Vintin toiminta koostuu psykiatristen ja päihdehäiriöiden arvioista, tutkimuksista ja hoidosta sekä konsultaatioista, verkostotyöstä ja monipuolisesta yhteistyöstä yhteistyötahojen kanssa.

Psykologin työ koostuu vastaanottotyöstä, psykoedukaatiosta, psykologisista tutkimuksista ja lausunnoista potilaille, perheille ja yhteistyötahoille. Psykologin työpäivään kuuluu yksilövastaanottotyö, erilaisten ryhmävastaanottojen vetäminen, tuen antaminen omaisille ja neuvottelut eri palvelujärjestelmien edustajien kanssa. Työhön sisältyy myös opiskeluterveydenhuollossa tehtävä vastaanottotyö, potilaiden jatkohoidon suunnittelu sekä toiminnan kehittäminen osana moniammatillista työryhmää. Vintin työtapa on verkostokeskeinen.

Etsimme psykologia, jolla on hyvät valmiudet tehdä vastaanottotyötä sen eri muodoissa sekä työskennellä tärkeänä osana moniammatillista tiimiä. Yhteistyötaidot ja näkemys toiminnan kehittämiseen sekä jo kertynyt työkokemus psykologin työstä ovat ominaisuuksia, joita arvostamme. Lisäksi arvostamme kokemusta tai kiinnostusta neuropsykologiseen työotteeseen sekä päihdeosaamiseen. Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on Psykologian maisterin tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § edellyttämää rokotesuojaa. Koeaika on 6 kk.

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Sosiaali- ja terveyspalvelut, Tarja Huhtinen, PL 12 20781 Kaarina. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

  • Kaarinan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Terveyspalvelut, Mielenterveys- ja päihdepalvelut
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • 242647
  • 2.9.2019 tai sopimuksen mukaan
  • 3391,84
  • 8.7.2019 - 12.8.2019 15:00

Johtava Ylihoitaja Pia Kirjonen puh. 050-5954001
Ylilääkäri Ulriika Sundell puh. 050-3560178

Kaarinan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Terveyspalvelut, Mielenterveys- ja päihdepalvelut
Osoite: Voivalantie 5, 20780 Kaarina

Kaarina on lähes 34 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 1800 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 77 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.

Tutustu työnantajaan