Psykologi - Pieksämäen kaupunki

Psykologi - Pieksämäen kaupunki

Pieksämäen kaupungin perusturvassa on haettavana 26.7.2019 klo 15.00 mennessä

PSYKOLOGIN TEHTÄVÄN SIJAISUUS ajalle 1.8.2019-29.2.2020

Tehtävän sijoituspaikka on Mielenterveys- ja päihdepalvelujen yksikössä.
Psykologi vastaa pieksämäkeläisen aikuisväestön mielenterveys- ja päihdehoidon avopalveluista yhtenä moniammatillisen työryhmän jäsenenä. Työhön kuuluu tarvittavien tutkimusten teko ja hoitosuhdetyöskentely pääpainon ollessa tutkimuksissa. Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä laillistus psykologin tehtävään. Psykologilta toivotaan aktiivisuutta moniammatillisen työryhmän jäsenenä. Arvostamme perehtyneisyyttä mielenterveyden häiriöiden tutkimukseen ja hoitoon sekä kokemusta neuropsykiatrisista häiriöistä.

Palkkaus ja työehtoja koskevat määräykset KVTES:n mukaan.
Tehtävässä noudatetaan koeaikaa, joka on korkeintaan puolet työsuhteen kestosta. Pieksämäen kaupunki on savuton työpaikka.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakemuksella kotisivuillamme www.pieksamaki.fi/palvelut/avoimet-tyopaikat, joka vie Kuntarekry.fi-sivuille tai suoraan Kuntarekryn sivuilta. Hakemukseen liitetään cv/ansioluettelo. Tehtävään voidaan tehdä valinta ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja

https://www.pieksamaki.fi/

Vastaanottopalvelujen esimies Minna Salomaa ad. 16.7.2019 puh 044 3686819 ja vastaanotto- ja sairaalapalvelujen tulosaluejohtaja Mari Pulkkinen alkaen 8.7.2019 puh 040 358 4885. Tiedustelut sähköpostilla etunimi.sukunimi(at)pieksamaki.fi

Pieksämäen kaupunki, Perusturva
Osoite: Tapparakatu 1-3, 76100 Pieksämäki

Pieksämäki on n. 18 000 asukkaan kaupunki Etelä-Savossa. Kaupunki on tunnettu rautateiden risteyspaikkakunta ja se sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella keskellä Suomea. Luonto on lähellä ja kulttuuri- ja liikuntaharrastusten mahdollisuudet ovat monipuoliset. Kaupungin perusturvan vastuualue järjestää perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palvelut kuntalaisille.
Pieksämäellä on kunnan tuottamien sosiaali- ja terveydenhuollon peruspalvelujen lisäksi yksityisiä ja kolmannen sektorin toimijoita. Toimiala on suurin työllistäjä paikkakunnalla.
Tervetuloa meille töihin!

Tutustu työnantajaan