Psykologi - Äänekosken kaupunki

Psykologi - Äänekosken kaupunki

Haemme Äänekosken kaupungin terveyspalveluihin, mielenterveys- ja päihdepalvelujen tulosalueelle kokoaikaista psykologia vakituiseen toimeen.

Psykologi työskentelee mielenterveys- ja päihdepalvelujen työryhmässä erikoisasiantuntijana. Työ sisältää lyhyitä ja keskipitkiä keskitettyjä ja suunnitelmallisia hoidollisia interventioita, erilaisia tutkimuksia (mm. Rorschach, PAI, SCID-I/II, WAIS-IV, DIVA 2.0, WMA-III, TMT-A ja -B, Asperger-tutkimukset ja elämänkaarihaastattelut) sekä psykoterapia-arvioita. Työhön sisältyy myös moniammatillista tiimi- ja verkostoyhteistyötä sekä oman tiimisi ja yksikkösi kehittämistyöhön osallistumista.

Odotamme sinulta aktiivista ja innostunutta asennetta työhösi, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä joustavaa ja moniammatillista työskentelyotetta. Tehtävään valitulta edellytämme kiinnostusta kehittää ja ylläpitää osaamistaan mahdollisesti muuttuvien työtehtävien edellyttämällä tavalla. Arvostamme osaamista mielenterveyden häiriöiden tutkimukseen ja hoitoon sekä perehtyneisyyttä neuropsykiatrisiin häiriöihin.

Eduksi voidaan katsoa työkokemus psykologin tehtävistä mielenterveys- ja päihdetyön alueella. Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys (laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/1994). Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan sekä ilmoitettava kirjallisesti toimen vastaanottamisesta. Toimessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Pyydämme hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta.

Mielenterveys- ja päihdepalvelujen johtaja Niina Aivio p. 0405847832
Vastaava sairaanhoitaja Kirsi Riihimäki p. 0400115429
E-mail: etunimi.sukunimi@aanekoski.fi

Äänekosken kaupunki, Perusturvatoimiala, Terveyspalvelut, Mielenterveys- ja päihdepalvelut
Osoite: Terveyskatu 8, 44100 äänekoski

Äänekoski sijaitsee Keski-Suomen maakunnan sydämessä, nelostien kupeessa ja vesistöjen kainalossa. Noin 19 000 asukkaan Äänekoski on juuri sopivan kokoinen ja tarjoaa rikkaat ja monipuoliset puitteet elämään. Puhdas luonto, viihtyisä asuinympäristö ja hyvät palvelut, ne kaikki löytyvät Äänekoskelta. Äänekoskella asuu hyvä arki.
Äänekosken persoonaa leimaavat luonnon hiomaton kauneus ja toisaalta korkean teknologian loppuun hiotut ratkaisut. Kaupunki ammentaa voimaa luonnosta niin teollisuuteen kuin asukkaidensa hyvinvointiin. Äänekoski onkin monen kansainvälisesti menestyvän yrityksen kotipaikka. Vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100%.
Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500.
Olemme savuton työyhteisö.

Tutustu työnantajaan