Psykologi - Oulaisten kaupunki

Haemme perheneuvolaan PSYKOLOGIA, työaika 2-3 päivää viikossa

Haemme psykologia perheneuvolan työryhmään, johon kuuluu psykologin ohella sosiaalityöntekijä ja psykiatrinen sairaanhoitaja. Lasten psykiatrin palvelut hankitaan ostopalveluina. Työ on laaja-alaista lasten ja heidän perheidensä kanssa tehtävää tutkimus-, hoito-, konsultaatio- ja verkostotyötä. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä valmiutta toimia joustavasti moniammatillisen työryhmän jäsenenä.

Hakijalta edellytetään laillistetun psykologin pätevyyttä. Perheneuvolan psykologin virkaa hakeneiden eduksi katsotaan perheneuvolan erikoistumiskoulutus (asetus 608/05) tai muu soveltuva psykoterapiakoulutus. Hakijoilta toivotaan perehtyneisyyttä kasvatus- ja perheneuvonnan tehtäviin.

Virkaan valittavan tulee esittää ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisterilain (524/2002) edellyttämä rikosrekisteriote. Virkasuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan, voit esittää myös palkkatoiveesi.

Hakemukset opinto- ja työtodistusjäljennöksineen tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.oulainen.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa sähköpostilla perusturvajohtaja Päivi Rautio paivi.rautio@oulainen.fi tai johtava sosiaalityöntekijä Heli Huttunen heli.huttunen@oulainen.fi.

Oulaisten kaupunki, Perusturvakeskus
Osoite: Lautatarhankatu 7 A, 86300 Oulainen

Oulaisten kaupunki on noin 7 500 asukkaan virkeä, nuorekas ja kompakti kaupunki. Kaupunkiin on erinomaiset liikenneyhteydet ja kaupungin elinvoimassa korostuvat alueelliset sairaanhoidon, terveydenhuollon, kuntoutuksen ja koulutuksen palvelut. Kaupungissa on vireää teollisuutta ja monipuoliset vapaa-ajanvietto- ja harrastusmahdollisuudet.