Haluaisitko tehdä mielekästä työtä osana innostunutta työryhmää? Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymässä on avoinna toisen psykologin virka, jonka sijoituspaikka on Raahen mielenterveys- ja päihdepalvelujen tulosyksiössä.

Olemme yhdessä kehittävä ja kehittyvä koulutusmyönteinen työyhteisö. Noin 40 henkilön yksikköömme kuuluu mielenterveystoimisto, 10 paikkainen psykiatrinen avo-osasto, asumisen tuen ja kuntoutuksen yksikkö Kotirappu sekä A-klinikka ja korvaushoitopoliklinikka. Etsimme joukkoomme kehitysmyönteistä tiimityöntekijää.

Työhön kuuluu tutkimusten tekoa, keskustelukäyntien toteuttamista osana moniammatillista tiimiä sekä kiinnostuksen mukaan toimimista erilaisissa työryhmissä.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Eduksi voidaan katsoa psykoterapiakoulutus ja aikaisempi kokemus aikuispsykiatriasta. Tutkinnon loppuvaiheen opiskelija voidaan huomioida hakijana, tässä tapauksessa toimi voidaan täyttää mahdollisesti ehdollisena psykologin pätevyyden saavuttamisesta.

Valmistauduthan todistamaan henkilöllisyytesi ja esittämään alkuperäiset työ- ja opintotodistuksesi mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Valitun on ennen työn vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Noudatamme viran täytössä 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, PL 25, 92101 Raahe. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.ras.fi
https://www.esitteemme.fi/raahen-seudun-hyvinvointikuntayhtyma/WebView/

Tutustu työnantajaan

tulosyksikköjohtaja Jyrki Seppä, puh. 044 439 4766, psykiatrian ylilääkäri Pirjo Katajisto puh. 040 135 7761 tai psykologi Maija Kärkkäinen puh. 040 135 8413. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@ras.fi

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä
Osoite: Rantakatu 4, 92100 Raahe

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 34.000 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa.

Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta. Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä on savuton työpaikka.