Psykologi - Perusturvakuntayhtymä Karviainen

Haemme psykologia vakituiseen työsuhteeseen perusturvakuntayhtymä Karviaisen lasten terapia- ja psykologipalveluihin. Työtehtäviisi kuuluvat sekä Nummelan koulun että Karkkilan yläkoulun ja lukion psykologin opiskeluhuollolliset tehtävät.

Tepsyn huipputiimissä työskentelee 7 psykologia, 5 puheterapeuttia ja 2 toimintaterapeuttia. Päätyötehtäväsi on yksilöllinen sekä yhteisöllinen opiskeluhuoltotyö. Olet siis tiivis osa koulujen opiskeluhuoltoa ja työskentelet runsaasti kouluilla. Työhön kuuluu muun muassa yksittäisten oppilaiden tukikeskustelutapaamisia, oppimisvaikeuksien sekä opiskeluvaikeuksien arviointeja, monialaisiin opiskeluhuoltoryhmiin osallistumista sekä koulujen henkilöstön konsultointia. Psykologina teet yhteistyötä muun muassa perhekeskuksen muiden toimijoiden sekä oman tiimin kanssa.

Työ on monipuolista ja antoisaa, ja se edellyttää kykyä sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn. Osaavat ja mukavat työkaverit tukevat työskentelyäsi. Tiimin psykologeilla on säännölliset lastenpsykiatrin sekä neuropsykologin työnohjaukset.

Luemme eduksesi kokemuksesi työskentelystä kouluilla tai lasten ja nuorten kanssa, mutta myös vastavalmistuneet psykologit ovat tervetulleita hakemaan työtä. Oman auton käyttö on välttämätöntä työn liikkuvan luonteen vuoksi.

Jätä hakemuksesi 12.2.2021 mennessä kuntarekty.fi-sivuston kautta, työavain 318664.
Jo aiemmin hakemuksen tehtävään jättäneet huomioidaan ilman uutta hakemusta.

Tehtäväkohtainen palkka on 3548,24 e/kk.

Toimessa sovelletaan 6 kk:n koeaikaa. Valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 tarkoittama rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.


Lisätietoja

http://www.karviainen.fi/

Tutustu työnantajaan

perhekeskuspäällikkö Kirsi Hatanpää 044-7114076/ kirsi.hatanpaa@karviainen.fi
psykologi Tom Dahlqvist 044-7674898/ tom.dahlqvist@karviainen.fi

Perusturvakuntayhtymä Karviainen, Perheiden palvelulinja
Osoite: Ojakkalantie 10, 03100 Nummela

Perusturvakuntayhtymä Karviainen on Karkkilan kaupungin ja Vihdin kunnan muodostama perusterveydenhuollon ja sosiaalitoimen kuntayhtymä Länsi-Uudellamaalla. Kuntayhtymän väestöpohja on noin 37 900 asukasta. Henkilökuntaa kuntayhtymän eri tehtävissä on n. 600 henkilöä.