Psykologi - Sosteri, Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky

Haettavana 4.6.2021 klo 14.00 mennessä

Perusterveydenhuollon tulosalueella Perhepalvelukeskuksessa

Psykologin toistaiseksi voimassa oleva työsopimussuhde

Perhepalvelukeskus vastaa Itä-Savon sairaanhoitopiirin alueella lasten, nuorten ja perheiden erityispalveluista. Perhepalvelukeskuksessa toimii moniammatillisia työryhmiä, joihin kuuluu sosiaalityöntekijöitä, psykologeja, puheterapeutteja, sairaanhoitajia, toimintaterapeutteja, kommunikaatio-ohjaaja, lastenlääkäreitä ja lastenpsykiatri. Huolehdimme työryhmässämme uusiutuvasta näyttöön perustuvasta menetelmäosaamisesta ja kehitämme työtämme asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Etsimme osaavaan joukkoomme nyt uutta psykologia. Asiakaskuntamme koostuu 0-22 -vuotiaista lapsista ja nuorista sekä heidän perheistään. Haettava psykologi toimii pääsääntöisesti lastenpsykiatrian työryhmässä, jossa asiakkaat ovat alle 13-vuotiaita lapsia. Työnkuvaan sisältyy psykologin tutkimusten tekoa, keskustelutukikäyntejä ja yhteistyötä erilaisten verkostojen kanssa. Mahdollista on tehdä myös akuuttityötä.

Työskentelysi tueksi yksikkömme tarjoaa hyvät työnohjausmahdollisuudet ja tukee työntekijän jatkuvaa ammatillista kouluttautumismahdollisuutta omassa työtehtävässään. Yksikkömme työtilat sijaitsevat juuri remontoiduissa tiloissa.

Savonlinna on kauniiden Järvi-Suomen luontomaisemien, kulttuurielämysten ja harrastus-mahdollisuuksien äärellä sijaitseva kaupunki. Voit tutustua seutukuntaamme, Sosterin toimintaan ja työntekijöihimme myös Instagramissa (at sosterifi), Facebookissa tai Twitterissä (at SosteriFI).

Valintapäätös on ehdollinen, kunnes valittu on valintapäätöksestä tiedon saatuaan 30 päivän kuluessa ilmoittanut kirjallisesti ottavansa tehtävän vastaan sekä esittänyt hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan, mikä sisältää työnantajan edellyttämän tartuntatautilain 48 §:n mukaisen arvionsoveltuvuudesta tehtävään sekä huumetestin. Lisäksi valitun on toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Palkka määräytyy KVTES:n ja työnvaativuuden arvioinnin perusteella. Palkkauksessa on mahdollista maksaa rekrylisää määräaikaisena 350 euroa/kk. Tehtävän täytössä sovelletaan 4 kuukauden koeaikaa.

Henkilöllisyystodistus ja alkuperäiset todistukset tulee esittää haastattelun yhteydessä.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta, työavain 326927. Hakemukseen tulee liittää CV/ansioluettelo.

Savonlinna 8.12.2020

Lisätietoja

http://www.sosteri.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Sirpa Ahola-Lyytikäinen, p. 044 417 2163
Sähköposti: etunimi.sukunimi@sosteri.fi.

Lisätietoja

Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky

Sosteri tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palveluja Enonkosken, Rantasalmen, Savonlinnan ja Sulkavan 44 000 asukkaalle. Ympäristöterveydenhuollossa ovat mukana myös Juva ja Puumala. Sosterin 1600 ammattilaisen palvelutavoitteena on jonottamatta hoitoon ja hoidosta kotiin.


Osoite: Keskussairaalantie 6, 57120 Savonlinna

Sinulle suositellut työpaikat