Salon kaupungin perheiden palveluissa kasvatus- ja perheneuvolassa on haettavana psykologin sijaisuus

Salon kaupungin perheiden palveluissa on haettavana kasvatus- ja perheneuvolan psykologin sijaisuus ajalla 22.6.2021- 30.9.2022. Etsimme joukkoomme tekijää, joka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään on valmis tekemään kanssamme Salosta joka päivä vieläkin paremman.

Kasvatus- ja perheneuvolan psykologi työskentelee moniammatillisessa tiimissä. Tiimiin kuuluu viisi psykologia, neljä sosiaalityöntekijää, konsultoiva lastenpsykiatri sekä toimistosihteeri. Perheneuvolan psykologin työn painopiste on lapsen kehityksellisten ja tunne-elämän ongelmien arviossa ja hoidossa sekä perheen vuorovaikutussuhteiden ja vanhemmuuden tukemisessa. Tehtäviin kuuluu ohjausta ja neuvontaa sekä työskentelyä perheen muutostilanteissa. Työhön sisältyy yhteistyötä eri lapsiperheiden parissa työskentelevien tahojen kanssa.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää riittävää kokemusta lasten ja perheiden kanssa työskentelystä, hyviä vuorovaikutustaitoja, valmiutta itsenäiseen työskentelyyn sekä halua työskentelyn kehittämiseen. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi. Työn tukena on säännöllinen työnohjaus sekä työhön liittyvä perehdytys ja täydennyskoulutus.

Sijaisuus alkaa 22.6.2021 tai sopimuksen mukaan. Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä lapsiperheiden parissa osaavaan ja mukavaan työyhteisöömme.

Salon perheiden palveluissa ollaan innostuneita ja kehittämismyönteisiä.
Salon sosiaalityön palveluille on myönnetty SHQS- laaduntunnustus.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Eduksi katsotaan kokemus lapsiperheiden kanssa työskentelystä ja kokemus perheneuvolan psykologin työstä sekä soveltuva täydennyskoulutus tai kasvatus- ja perheneuvonnan erikoistumiskoulutuksesta.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, laajennettuja työterveyshuollon palveluita, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Tehtäväkohtainen palkka on 3659,91 euroa kuukaudessa. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi 6 kuukauden jälkeen sinulle maksetaan henkilökohtaista palkanlisää.

Työsuhteeseen valitun tulee esittää lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote ennen työsopimuksen tekemistä sekä todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa työn aloittamisesta. Palvelussuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa, mikäli virka- ja työehtosopimuksen mukaiset ehdot täyttyvät.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / kasvatus- ja perheneuvolan psykologi. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Haku tehtävään päättyy 23.4 klo 12.00.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa kasvatus- ja perheneuvolan johtava sosiaalityöntekijä Päivikki Franck ma-pe, 02 778 3502 ja psykologi Katri Tikkakoski, 02 778 3509.
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.

Kasvatus- ja perheneuvola
Osoite: Tehdaskatu 1, 24100 Salo

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.

SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat