Psykologi - Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä

PoSan terveyspalveluissa on avoinna

PSYKOLOGIN TYÖSUHDE, VAKINAINEN

Haemme psykologia Terveyspalveluihin, Mielenterveys- ja päihdepalvelukeskus Tähteen (Torikatu 9, 38700 Kankaanpää). Palveluihin kuuluu avun järjestäminen asiakkaiden erilaisiin ja yksilöllisiin mielenterveys- ja riippuvuuspulmiin. Palveluiden tavoitteena on asiakaslähtöinen tuen antaminen varhaisessa vaiheessa.

Psykologin tehtäviin kuuluu psykologisten arvioiden, tutkimusten ja lausuntojen tuottaminen. Lisäksi tehtäviin kuuluu mielenterveys- ja päihdepalveluiden menetelmien kehittäminen yhdessä monialaisen tiimin kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on laillistetun psykologin pätevyys.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan PoSan palkkausjärjestelmän mukaisesti työn vaativuuden arviointiin perustuen. Tehtäväkohtainen peruspalkka on tällä hetkellä 4057,69 €/kk.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). Edellytämme Tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika.

Hakuaika päättyy 30.7.2021.2021 klo 16. Lähetä hakemuksesi sähköisesti Kuntarekryn kautta.

Lisätietoja

http://www.eposa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat hoitotyön päällikkö Taina Weckström, puh. 044 577 3301 ja osastonhoitaja Tarja Siltaniemi, puh. 040 652 4204, etunimi.sukunimi@eposa.fi.

Lisätietoja

PoSa terveyspalvelut

Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä PoSa hoitaa Jämijärven, Kankaanpään, Karvian, Pomarkun ja Siikaisten sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta. Alueen väestömäärä on noin 21000 henkeä ja PoSan palveluksessa on noin 550 henkilöä. Olemme savuton työpaikka.


Osoite: Torikatu 9, 38700 Kankaanpää

Sinulle suositellut työpaikat