Haemme
NUORTEN PSYKOLOGIA Janakkalan terveyspalveluihin

Janakkalan terveyspalveluissa on avoinna nuorten psykologin virka 2.8.2021 alkaen
Tarjolla on monipuolista ja mielenkiintoista työtä, johon voit itse vaikuttaa, ja jossa pääset osaksi perhekeskuksen monialaista verkostoa. Työssäsi et jää yksin, sillä työhuone sijaitsee Turengin terveysasemalla perhekeskuksen tiloissa ja sen läheisyydestä löytyy myös perhekeskuksen muita ammattilaisia; psykologikollega, puheterapeuttien, toimintaterapeutin, terveydenhoitajien ja perheneuvolan työtilat. Olet mukana perhekeskuksen monialaisessa nuorten tiimissä. Olet tiiviissä yhteistyössä myös opiskeluhuollon kanssa. Palaverit ja tapaamiset on helppoa toteuttaa etänä koko Janakkalan sisällä. Työyhteisömme on kannustava ja innostava. Täällä voit käyttää osaamistasi laajasti. Organisaatiomme tukee ammatillista kehittymistä, koulutuksiin ja työnohjaukseen osallistumista. Pääset itse suunnittelemaan työsi sisältöä sekä päiviesi rakennetta.

Psykologimme tukevat janakkalalaisten toimintakykyä jokapäiväisessä elämässä. Nuorten psykologin työn pääpaino on varhaisessa vaiheessa tarjottavassa tuessa, kun nuoret hakevat tukea mielen hyvinvointiin, ovat muutostilanteissa, vaikeissa elämäntilanteissa, läpikäyvät kriisiä tai tarvitsevat hoitoa mielenterveyden ongelmiin.

Nuorten psykologi tekee myös perhekeskeistä työtä tarjoten tukea myös vanhemmuuteen. Psykologi arvioi nuoren hoidon tarpeen ja tarjoaa yksilöllisen suunnitelman mukaisen avun nuorelle ja perheelle. Psykologi tekee lisäksi psykologisia oppimisvalmiuksiin liittyviä tutkimuksia, selvittää ja arvioi nuorten kehitykseen liittyviä ongelmia sekä suunnittelee kuntoutusta.
Peruspalkka on tällä hetkellä 3686,18 € /kk. Työaika on päivätyö, keskimäärin 38,25 h /vko.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus viimeistään 14.5.2021 klo 12:00.
Tietoa Janakkalan kunnasta ja organisaatiosta löydät osoitteesta www.janakkala.fi.

Kelpoisuusehtona on että 2.8.2021 mennessä olet laillistettu psykologi (laki 559/1994) lisäksi vaaditaan tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotussuoja. Lisäksi tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa tehtävästä antaa palvelupäällikkö Tarja Saari puh. (03) 680 1394, tarja.saari@janakkala.fi tai psykologi Paula Tyni, paula.tyni@janakkala.fi
Sähköiset hakemukset Kuntarekry.fi-palvelun kautta. Hakuaika päättyy 14.5.2021 klo 12:00.

Lisätietoja

Janakkalan kunta, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Terveydenhuolto, Perhekeskus

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä, tunnin päässä Helsingistä ja Tampereelta, vartin päässä Riihimäeltä ja Hämeenlinnasta. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin monta jokea, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.


Osoite: Tapailanpiha 13, 14200 Turenki

Sinulle suositellut työpaikat