Salon kaupungin terveydenhuollon palveluissa on haettavana psykologin määräaikainen työsuhde 15.9.2021 asti, työsuhde alkaa mahdollisimman pian.

Haemme Salon kaupungin Läntiselle terveysasemalle terveyskeskuspsykologia määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työn painopiste on nuorten ja aikuisten kanssa tehtävässä vastaanottotyössä. Työtehtäviin kuuluvat lyhytterapeuttiset interventiot, erityisesti masentuneiden ja ahdistuspotilaiden hoitaminen, tilanteiden selvittelyt, psykologin perustason tutkimukset (erityisesti kognitiivisen puolen kartoitus) sekä yhteistyö eri tahojen kanssa.

Perusterveydenhuollossa toteutetaan myös ennaltaehkäisevää työtä, jota psykologi tekee mm. pitämällä luentoja asiakkaille sekä organisaation muille tahoille.

Arvostamme työntekijässämme monipuolisuutta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, aktiivista työotetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tarjoamme mahdollisuuden työnohjaukseen ja työn kehittämiseen.

Tehtävän kelpoisuusehtona on laillistetun psykologin pätevyys.

Tehtävän peruspalkka on 3448,71€

Työsuhteen alkaessa noudatetaan kuukauden koeaikaa.

Salon kaupunki on savuton työnantaja.

Lisätietoja tehtävästä antaa terveyden edistämisen koordinaattori Marita Päivärinne, marita.paivarinne@salo.fi, puh. 044 772 3672 tai terveyskeskuspsykologi Elina Alha, elina.alha@salo.fi, puh. 044 772 6261

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.salo.fi/rekrytointi.
Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen ota yhteyttä rekrytointi@salo.fi tai puh. 02 778 2164

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / psykologi määräaikainen

Hakuaika päättyy 24.6 klo 12.00.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Terveyden edistämisen koordinaattori Marita Päivärinne, marita.paivarinne@salo.fi, puh. 044 772 3672 tai terveyskeskuspsykologi Elina Alha, elina.alha@salo.fi, puh. 044 772 6261
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.

Lisätietoja

Terveyspalvelut

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Vilhonkatu 25, 24240 Salo
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat