Psykologi - Porvoon kaupunki

Porvoo on idyllinen ja kaunis kaupunki Itäisellä Uudellamaalla hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun suurista keskuksista.

Etsimme työyhteisöömme kahta psykologia työskentelemään koulupsykologin tehtävissä esi-, perus- ja toisella asteella;
- vakituinen työsuhde 9.8.2021 alkaen
- sijaisuus ajalla 9.8.2021-31.7.2023

Toisen tehtävän toiminta-alue painottuu perusopetukseen ja toisen ammatilliseen koulutukseen.

Työyhteisössämme on kuusi psykologin tointa. Psykologin keskeisimpiä yhteistyökumppaneita eli työpareja kouluilla ovat kuraattorit, joita työyhteisössämme on kahdeksan monitaitoista työntekijää. Toimimme monipuolisesti linkittyneessä yhteistyössä kouluilla opetushenkilöstön, kouluterveydenhuollon sekä muiden kaupungin yhteistyötahojen kanssa (lapsiperheiden palvelut, nuorten palvelut, seurakunta ym.).

Tarjoamme uudelle työntekijälle monipuolisen tehtäväkentän. Taitoja psykoterapeuttisessa työssä sekä ryhmäinterventioitten suunnittelussa ja toteuttamisessa arvostamme paljon. Tehtävässä painottuu myös kyky monitahoisteen verkostojen hyödyntämiseen sekä toimimiseen kouluissa ja oppilaitoksissa.

Tarjoamme perehdytystä ja ohjausta tehtävään sekä kollegoiden tukea ja mahdollisuutta keskustella asioista. Tarjoamme mahdollisuuden osallistua ryhmätyönohjaukseen. Täydennyskoulutukseen hakeutumiseen suhtaudutaan myönteisesti ja sitä tuetaan.

Kelpoisuusehtona on laillistettu psykologin maisterin tutkinto. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtäväkohtainen palkka on 3581,53 €/kk ja viikkotyöaika 37 t 45 min. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Koeaika on kuusi kuukautta. Valitun on esitettävä lain mukainen rikosrekisteriote ja lausunto terveydentilastaan työsuhteen alussa.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 2.8.2021 klo 9, Hae työpaikkaa linkin kautta.


Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja koulutusjohtaja Jari Kettunen puh. 040 514 1133 ja vastaava psykologi Leila Korhonen puh. 040 526 2837 (tavoitettavissa 24.6. asti).

Lisätietoja

Opiskeluhuolto

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat