test
Psykologi - Ylöjärven kaupunki

Psykologin toimen sijaisuus 3.1.- 21.11.2022 Ylöjärven kaupungin perheneuvolassa

Haemme psykologin sijaista perheneuvolaan. Perheneuvola on osa perhekeskusverkostoa, johon kuuluu lisäksi nuorisotiimi, terveyskeskuksen erityistyöntekijät ja mielenterveystoimisto. Perheneuvolassa toimii 3 psykologia, 3 sosiaalityöntekijää ja lastenpsykiatri. Psykologin tehtäviin kuuluvat lasten psykologiset tutkimukset ja arviot, tukitoimien suunnittelu ja terapeuttinen yksilö-, perhe- ja verkostokeskeinen työskentely sekä pariskuntien kanssa tehtävä työ. Moniammatillinen tiimityö on olennainen työskentelymuoto. Tarjoamme haastavan työn hyvässä työyhteisössä, jossa on mahdollista osallistua kokonaisvaltaiseen koko perhettä huomioivaan mielenterveystyöhön.

Kelpoisuusehtona laillistetun psykologin pätevyys.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan, tehtäväkohtainen palkka on 3 529,62 €. Käytössä on rekrytointilisä. Valitun tulee esittää nähtäväksi ote rikosrekisteristä (laki 504/2002 § 3).

Haastattelut järjestetään 26.11.2021 klo 12 alkaen.

Lisätietoja

http://www.ylojarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ehkäisevien ja korjaavien hyvinvointipalvelujen johtaja Paula Pasanen-Aro, p. 040 133 1567, psykologi Vappu Viitanen, p. 040 1812 741, sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi

Lisätietoja

Ylöjärven kaupunki, Perusturvaosasto

Ylöjärvi - rohkea edelläkävijä. Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Kehitysmyönteinen, muutoskykyinen ja yhdessä tekemisestä innostunut henkilöstömme koostuu ammattilaisista, jotka voivat ylpeästi sanoa olevansa Ylöjärven kaupungilla töissä.


Osoite: Mikkolantie 10, 33470 Ylöjärvi
Ylöjärven kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat