test
Psykologi - Pirkkalan kunta

Etsimme ammattitaitoista ja joustavaa psykologia osaavaan työyhteisöömme määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 3.1.2022- 6.10.2022 tai sopimuksen mukaan.

Psykologin työtehtäviin kuuluvat mm. psykologiset tutkimukset, hoidon suunnittelu ja toteutus sekä tiivis verkostotyö. Psykologi arvioi lapsen tilannetta, tukee lapsiperheitä parisuhdeasioissa, vanhemmuuteen ja lapsen psyykkiseen kehitykseen liittyvissä kysymyksissä sekä perheen vuorovaikutusongelmissa. Työ on perheneuvolatyötä lasten, vanhempien ja perheiden parissa. Psykologi toimii sekä itsenäisesti, että työparin kanssa. Palvelussuhteen alkaessa tehtävä sijoittuu perheneuvolaan, sosiaalipalvelujen tulosalueelle. Perheneuvola on osa Pirkkalan sosiaalitoimistoa ja teemme lasten ja perheiden eteen moniammatillista yhteistyötä, mm palvelutarpeen arvioinneissa. Perheneuvolassa työskentelee kaksi sosiaalityöntekijää ja kaksi psykologia, joista toinen on nyt hakemamme psykologi. Lisäksi meillä on osa-aikainen lastenpsykiatri. Perheneuvolan kanssa samoissa tiloissa työskentelee myös nuorisopsykiatrian työryhmä, johon kuuluu 3 työntekijää. Tarjoamme sinulle mukavan, työstään innostuneen tiimin, tiimin ja lähiesimiehen tuen sekä etätyömahdollisuuden työtehtävien niin salliessa.

Edellytämme itsenäistä työotetta sekä hyvää oman työn organisointikykyä. Työssä suoriutuminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä sekä valmiutta moniammatilliseen yhteistyöhön. Työtehtävien hoitaminen edellyttää välillä oman auton käyttömahdollisuutta. Arvostamme työkokemusta perheneuvolatyöstä ja / tai muusta lasten ja perheiden kanssa tehdystä työstä. Odotamme sinulta positiivista avointa asennetta, sekä rohkeutta ja taitoa kohdata asiakkaat.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on laillistetun psykologin kelpoisuus ja erikoistumiskoulutus kasvatus- ja perheneuvontaan tai muu soveltuva erikoistumiskoulutus. Kelpoisien hakijoiden puuttuessa, huomioimme haussa myös valmistumisen loppuvaiheessa olevat opiskelijat. Edellytämme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Valitun tulee esittää ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote.

Työsuhteen täyttämisessä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Työaika on 37h 45min /viikko ja työ on päivätyötä. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset esitetään haastattelussa.

Hakuaikaa on jatkettu 17.12.2021 saakka.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

johtava sosiaalityöntekijä Maippi Kiiski, puhelin: 044 4861967, sähköpostitse: etunimi.sukunimi@pirkkala.fi

Lisätietoja

Pirkkalan kunta

Pirkkala on yli 19 000 asukkaan kunta, joka työllistää noin 1400 henkilöä. Pirkkala sijaitsee Pirkanmaalla, Tampereen kaupunkiseudulla. Tilastojen mukaan Pirkkala on Suomen vetovoimaisin kunta, jonka asukasluku on 2000-luvulla kasvanut nopeimmin suhteessa väkilukuun. Ikärakenteeltaan nuoressa kunnassa asuu paljon lapsiperheitä, ja väestö on maan kolmanneksi koulutetuinta.

Kuntien asukastyytyväisyystutkimuksessa Pirkkala on sijoittunut viime vuosina kärkikolmikkoon. Tästä kuuluu kiitos henkilöstöllemme, josta haluamme pitää hyvää huolta. Mukavan kokoinen organisaatio antaa työnteolle mielekkäät puitteet, joissa pääset kehittämään osaamistasi. Pirkkalan kunnan arvot – välittäminen, vastuullisuus, yhteisöllisyys ja luovuus – näkyvät arjessamme.

Pirkkalan kunta tarjoaa työntekijöilleen monia etuja, kuten esimerkiksi tukea liikuntaharrastuksiin, työkyvyn ylläpitämiseen ja omaehtoiseen opiskeluun. Olemme savuton työpaikka.


Osoite: Pirkkala, 33960 Pirkkala

Sinulle suositellut työpaikat