test
Psykologi - Uudenkaupungin kaupunki

Hei Sinä psykologi!
Etsimme vahvistusta lapsiperhepalvelujen perhekeskuksen tiimiimme psykologin tehtäviin.

Olemme rohkeita ja osaavia kehittäjiä. Palvelemme asiakkaitamme ammattitaidolla ja ystävällisesti. Palveluidemme laatu on meille tärkeää. Uudenkaupungin kaupunki on koulutusmyönteinen työnantaja. Työntekijämme saavat osallistua aktiivisesti perhekeskuksen kehittämiseen ja perhekeskus on SHQS-mukaisen laadun tunnustuksen piirissä. Tervetuloa mukaan rohkeaan, ystävälliseen ja osaavaan joukkoomme! Uuteenkaupunkiin ajat vain 45 min Raumalta ja tunnin Turusta.

Etsimme Sinua psykologin äitiysvapaan sijaisuuteen 03.10.2022 saakka. Sijaisuus voi jatkua mahdollisesti pidempäänkin.
Psykologin tehtäviin kuuluu uusikaupunkilaisten sekä Uudenkaupungin sosiaali- ja terveyspalveluiden yhteistoiminta-alueen lasten (0-18 vuotta) ja perheiden tukeminen ja myönteisen kehityksen edistäminen. Psykologin työ on monipuolista sisältäen mm. terapeuttista työskentelyä lasten, nuorten ja aikuisten kanssa, vanhemmuuden tukemista, psykologisten arvioiden toteuttamista, lapsiperheiden ohjausta ja neuvontaa erilaisissa elämäntilanteissa sekä konsultaatio- ja verkostotyötä. Työ edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, verkosto- ja tiimityötaitoja ja aktiivista työotetta.

Lapsiperhepalveluissa työskentelee palveluyksikön esimiehen lisäksi arviointitiimissä sosiaalityöntekijä ja kaksi sosiaaliohjaajaa sekä muualla lapsiperhepalveluissa viisi sosiaalityöntekijää, sosiaaliohjaaja, kaksi psykologia, psykiatrinen sairaanhoitaja ja viisi perhetyöntekijää. Lisäksi lapsiperhepalveluita täydentää osa-aikainen perheterapeutti ja lastenpsykiatri.

Psykologi toimii oman alansa asiantuntijana osana moniammatillista tiimiä. Psykologi työskentelee yhteistyössä varhaiskasvatuksen, koulujen oppilashuollon ja sivistystoimen henkilöstön, lastenneuvolan ja kouluterveydenhuollon sekä sosiaalitoimen kanssa. Lisäksi on mahdollisuus olla osallisena kriisiryhmässä, joka osaltaan tukee kuntalaisia äkillisten kriisien kohdatessa.

Arvostamme
- Aikaisempaa kokemusta lasten, nuorten ja perheiden kanssa tehdystä työstä
- Kokemusta moniammatillisesta työstä
- Terapia- ja muita työtä tukevia koulutuksia
- Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
- Kehittämismyönteisyyttä ja innostunutta otetta

Tarjoamme
- Kilpailukykyisen palkan 3741,43 €/kk
- Perehdytyksen työhösi
- Etätyömahdollisuuden
- Laadukkaan parityönohjauksen kehitys- ja kasvatuspsykologian
erikoispsykologilla, lisäksi tiimin yhteisen ryhmätyönohjauksen
- Hyvät työtilat ja välineet
- Loistavat työkaverit
- Esimiehen tuen
- Mielenkiintoisen tehtävän työyksikössämme

Psykologin virkatehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Kelpoisuusehtona tehtävään on laillistetun psykologin pätevyys. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Valitun on esitettävä rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote. Koeaika on kuusi kuukautta.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Sähköiseen hakemukseen pyydetään liittämään CV. Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lapsiperhepalvelujen yksikön esimies Anu Mäkelä puh. 040 839 7345
E-mail: etunimi.sukunimi(at)uusikaupunki.fi.

Lisätietoja

Uudenkaupungin kaupunki, sosiaalipalvelut

UUSIKAUPUNKI on noin 15 500 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivisesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yhteisestä tahdosta. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaikkapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotioveltasi.

Uudenkaupungin sosiaali- ja terveyskeskuksen terveyspalvelut on saanut SHQS-laaduntunnustuksen.


Osoite: Välskärintie 2 C, 23500 Uusikaupunki

Sinulle suositellut työpaikat