test
Psykologi - Seinäjoen kaupunki


SEINÄJOEN TERVEYSKESKUKSESSA / PSYKOLOGI- JA PERHENEUVONTAPALVELUISSA on haettavana 21.12.2021 mennessä:

PSYKOLOGIN TOIMI nuorten tiimissä 1.2.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työ on monipuolista tutkimus-, hoito-, konsultaatio- ja verkostotyötä nuorten ja heidän perheidensä parissa. Työssä painottuu mielenterveyttä tukevat palvelut ja asiakastyö yksittäisten nuorten kanssa. Psykologi toimii opiskeluterveydenhuollon eri toimijoiden kanssa tiiviissä yhteistyössä.

Tehtävään pätevyysvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys (laki 559/1994). Tehtävän hoitaminen edellyttää kykyä toimia itsenäisesti, yhteistyökykyä sekä taitoa toimia mm. moniammatillisessa oppilashuoltotyössä. Arvostamme kokemusta nuorten ja perheiden parissa työskentelystä. Työn tukena on kehittämismyönteinen, ammattitaitoinen ja innostunut työyhteisö. Tehtävänhoidon tueksi tarjoamme työnohjausta.

Valitun on ennen sijaisuuden vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain 6§:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Virkaan/Toimeen valitun on toimitettava todistus huumausainetestistä (Laki yksityisyyden suojasta työelämässä § 7).

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset liitteineen ti 21.12.2021 klo 15.00 mennessä: Kuntarekryn kautta (397695) tai Seinäjoen terveyskeskus, johtava ylilääkäri Tiina Perä, Koskenalantie 18, 60220 Seinäjoki. Hakemukseen liitetään keskeiset työ- ja opintotodistukset PDF- tiedostona. Yksittäisen liitteen koko 1 Mt.

Lisätietoja

http://www.seinajoki.fi/terveyskeskus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

johtava psykologi Sirkka Autio, 040-8685923, sirkka.i.autio@seinajoki.fi

Lisätietoja

Seinäjoen kaupunki

Tule meille töihin! Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on yli 64 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea. Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän. Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.


Osoite: Koskenalantie 18, 60220 Seinäjoki

Sinulle suositellut työpaikat