test
Psykologi - Muuramen kunta

Muurame on elinvoimainen, reilun kymmenen tuhannen asukkaan kasvukunta, joka katsoo ennakkoluulottomasti tulevaisuuteen.
Nyt haemme joukkoomme

PSYKOLOGIA (40% työaika)

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen aikuisten perusterveydenhuollon mielenterveystyöhön.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu psykologin pätevyys. Tehtävää täytettäessä eduksi luetaan kokemus aikuisten mielenterveyspalveluissa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstön työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti. Työsuhteessa käytetään koeaikaa.

Tehtävään liittyvät puhelintiedustelut sosiaali- ja perhepalveluiden johtaja Päivi Nevalainen maanantaisin tai perjantaisin klo 12-13 p. 050-412 1310.

Hakemus ja CV tulee tehdä 31.1.2022 klo 13 mennessä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi (402546). Haastattelut ovat 4.2.2022. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tervetuloa työkaveriksemme Muurameen!

Lisätietoja

http://www.muurame.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävään liittyvät puhelintiedustelut sosiaali- ja perhepalveluiden johtaja Päivi Nevalainen maanantaisin tai perjantaisin klo 12-13 p. 050-412 1310.

Lisätietoja

Muuramen Hyvinvointi -liikelaitos

Muurame on nuorekas, viihtyisä ja elinvoimainen, reilun kymmenen tuhannen asukkaan kasvukunta. Se tunnetaan aktiivisesta elinkeinopolitiikasta ja yrittäjyyden tukemisesta. Muun muassa Suomen pientalomyönteisimpänä ja Keski-Suomen yritysmyönteisimpänä kuntana palkittu Muurame satsaa voimakkaasti lapsiperheisiin. Kunnassa investoidaan parhaillaan muun muassa kouluihin ja päiväkotiin.


Osoite: Virastotie 10, 40950 Muurame

Sinulle suositellut työpaikat