test
Psykologi - Raaseporin kaupunki

Psykologi mielenterveys- ja päihdeyksikköön

Raaseporin kaupunki hakee psykologia mielenterveys- ja päihdeyksikköön.

Tiimiin kuuluu neljä psykologia, neljä sairaanhoitajaa ja yksi sosiaalityöntekijä. Mielenterveys- ja päihdeyksikön psykologina työskentelet monipuolisissa tehtävissä työllisyyspalveluissa ja ajanvarausvastaanotossa. Työllisyyspalveluissa työtehtäviisi kuuluu mm. työnhakijan työkyvyn arviointi. Ajanvarausvastaanotolla työtehtäviisi kuuluu antaa tukea erilaisissa elämänkriiseissä ja mielenterveyshäiriöissä.

Henkilönä olet aloitteellinen ja yhteistyökykyinen. Työ on monipuolista ja antoisaa ja edellyttää kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että tiimissä.

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu psykologi. Pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan ottaa huomioon opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat. Edellytämme hyvää suullista ja kirjallista ruotsin ja suomen kielen taitoa. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja oma-aloitteisuutta.

Raaseporin kaupunki noudattaa 1.3.2018 alkaen tartuntatautilain § 48 mukaisia henkilöstön rokotusvaatimuksia.

Palkkaus SOTE-sopimuksen ja työn vaativuusarvioinnin mukaan.

Lisätietoja antaa mielenterveys- ja päihdehuollon yksikönpäällikkö Pamela Stoor, puh. 019 289 3221 tai työllisyyspalveluiden päällikkö Stefan Fri, puh. 019 289 2288.

Hakuaika pidennetään.

Hakemus täytetään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain 403211. Hakuaika päättyy 21.01.2022 klo 15.00.

Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.


Lisätietoja

http://www.raasepori.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa mielenterveys- ja päihdehuollon yksikönpäällikkö Pamela Stoor, puh. 019 289 3221 tai työllisyyspalveluiden päällikkö Stefan Fri, puh. 019 289 2288.

Lisätietoja

Mielenterveys- ja päihdeyksikkö

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Raasepori, 10611 Raasepori
Raaseporin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat