Skip to main content
test
Psykologi - Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä

Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymän terveyspalveluiden tulosalueella on uudelleen avoinna

PSYKOLOGIN TYÖSUHDE

Oletko Sinä etsimämme psykologi, joka haluat mukaan Kankaanpäässä sijaitsevaan perusterveydenhuollon Mielenterveys- ja päihdepalvelukeskus Tähden moniammatilliseen ja kehittyvään tiimiin. Tähden palvelut on tarkoitettu mielenterveys- ja päihdeongelmien hoitamiseen matalan kynnyksen periaatteella, joten asiakas ei tarvitse lähetettä saadakseen palvelua.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on laillistettu psykologin pätevyys. Arvostamme kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyö- sekä vuorovaikutustaitoja ja kyvyn itsenäiseen työhön. Työ on moniammatillista tiimityötä. Psykologin tehtäviin kuuluvat psykologiset arviot ja tutkimukset, interventiot sekä moniammatillinen yhteistyö ja konsultointi.

Edut määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan ja palkkaus määräytyy työnvaativuuden arvioinnin mukaan. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän, viihtyisän työympäristön sekä säännöllisen työnohjauksen.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköisesti Kuntarekryn kautta viimeistään 30.6.2022 klo 16.00. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tehtävän täyttymisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. PoSa toimii tartuntatautilain (1227/2016) 48 § ja 48a § mukaisesti.

Lisätietoja

http://www.eposa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Marja Kaistamo puh. 040 652 4204 tai vs. hoitotyön päällikkö Anu Sorvali, puh. 044 577 3301, s-posti etunimi.sukunimi@eposa.fi.

Lisätietoja

PoSa terveyspalvelut

Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä PoSa hoitaa Jämijärven, Kankaanpään, Karvian, Pomarkun ja Siikaisten sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta. Alueen väestömäärä on noin 21000 henkeä ja PoSan palveluksessa on noin 550 henkilöä. Olemme savuton työpaikka.


Osoite: Torikatu 9, 38700 Kankaanpää

Sinulle suositellut työpaikat