Skip to main content
test

Haemme psykologia vakituiseen työsuhteeseen perusturvakuntayhtymä Karviaisen lasten terapia- ja psykologipalveluihin. Työtehtäviisi kuuluvat Nummelan koulun sekä Karkkilan yhteiskoulun ja lukion opiskeluhuollon psykologin tehtävät.

Tepsyn huipputiimissä työskentelee 7 psykologia, 5 puheterapeuttia ja 2 toimintaterapeuttia. Päätyötehtäväsi on yksilöllinen sekä yhteisöllinen opiskeluhuoltotyö. Olet siis tiivis osa koulujen opiskeluhuoltoa ja työskentelet runsaasti kouluilla. Työhön kuuluu muun muassa yksittäisten oppilaiden tukikeskustelutapaamisia, oppimisvaikeuksien sekä opiskeluvaikeuksien arviointeja, monialaisiin opiskeluhuoltoryhmiin osallistumista sekä koulun henkilöstön konsultointia. Psykologina teet yhteistyötä muun muassa perhekeskuksen muiden toimijoiden sekä oman tiimin kanssa.

Työ on ajoittain hektistä, mutta myös monipuolista ja antoisaa. Voit pitkälti itse suunnitella työpäiviesi sisältöä. Työ edellyttää kykyä sekä itsenäiseen- että tiimityöskentelyyn. Osaavat ja mukavat työkaverit tukevat työskentelyäsi. Tiimin psykologeilla on säännöllinen työnohjaus.

Luemme eduksesi kokemuksesi työskentelystä kouluilla sekä lasten ja nuorten kanssa, mutta myös valmistumisvaiheessa olevat psykologit ovat tervetulleita hakemaan työtä. Oman auton käyttö on välttämätöntä työn liikkuvan luonteen vuoksi.

Tehtäväkohtainen palkka on 3674,20€/kk.

Toimessa sovelletaan 6 kk:n koeaikaa. Valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 tarkoittama rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Jätä hakemuksesi 15.08.2022 mennessä kuntarekry.fi-sivuston kautta, hakuavain 437673.

Lisätietoja

https://karviainen.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

psykologi/johtava terapeutti Tom Dahlqvist p.044 767 4898, tom.dahlqvist@karviainen.fi

Lisätietoja

Perusturvakuntayhtymä Karviainen, Sosiaalipalvelut, Perhekeskus, Kasvun ja hyvinvoinnin palvelut

Perusturvakuntayhtymä Karviainen on Karkkilan kaupungin ja Vihdin kunnan muodostama perusterveydenhuollon ja sosiaalitoimen kuntayhtymä Länsi-Uudellamaalla. Kuntayhtymän väestöpohja on noin 37 900 asukasta. Henkilökuntaa kuntayhtymän eri tehtävissä on n. 550 henkilöä.


Osoite: Ojakkalantie 10, 03100 Nummela
Perusturvakuntayhtymä Karviainen - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat