Skip to main content
test

Salon kaupungin perheiden palveluissa on haettavana perheneuvolan psykologin sijaisuus ajalle 1.9.2022-12.3.2023.

Etsimme joukkoomme tekijää, joka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään on valmis tekemään kanssamme Salosta joka päivä vieläkin paremman.

Tule mukaan timanttiseen moniammatilliseen tiimiimme, johon kuuluu viisi psykologia, neljä sosiaalityöntekijää, konsultoiva lastenpsykiatri sekä toimistosihteeri. Perheneuvolan psykologin työn painopiste on lapsen kehityksellisten ja tunne-elämän ongelmien arvioinnissa ja hoidossa sekä perheen vuorovaikutussuhteiden ja vanhemmuuden tukemisessa. Tehtäviin kuuluu ohjausta ja neuvontaa sekä työskentelyä perheen muutostilanteissa. Työhön sisältyy yhteistyötä eri lapsiperheiden parissa työskentelevien tahojen kanssa.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää riittävää kokemusta lasten ja perheiden kanssa työskentelystä, hyviä vuorovaikutustaitoja, valmiutta itsenäiseen työskentelyyn sekä halua työskentelyn kehittämiseen. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi. Työn tukena on säännöllinen työnohjaus sekä työhön liittyvä perehdytys ja täydennyskoulutusmahdollisuus. Sijaisuus alkaa 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan. Tule tekemään merkityksellistä työtä lapsiperheiden parissa osaavaan ja mukavaan työyhteisöömme.

Salon perheiden palveluissa ollaan innostuneita ja kehittämismyönteisiä. Salon sosiaalityön palveluille on myönnetty SHQS- laaduntunnustus.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, työterveyshuollon palveluita, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Jos kuljet työmatkasi junalla ja sinun on mahdollista työskennellä matkan aikana, voit saada työskentelyyn käytetyn ajan työajaksi. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Hakijalle katsotaan eduksi kokemus lapsiperheiden kanssa työskentelystä sekä soveltuva täydennyskoulutus tai kasvatus- ja perheneuvonnan erikoistumiskoulutus.

Työsuhteeseen valitun tulee esittää lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote sekä todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa työn aloittamisesta. Palvelussuhteessa noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa, mikäli virka- ja työehtosopimuksen mukaiset ehdot täyttyvät. Palvelussuhteessa vaaditaan tartuntatautilain 48 a §:n mukainen rokotussuoja.

Tehtäväkohtainen palkka on 3696,51 euroa kuukaudessa (+ 1.6.2022 yleiskorotus).

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / Perheneuvolan psykologi. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry-järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Hakemusten perusteella jatkoon päässeet hakijat haastattelemme tiistaina 16.8. ja torstaina 18.8.


Haku tehtävään päättyy 12.8.2022 klo 12.00.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava sosiaalityöntekijä Pia Pelkonen 3.-5.8., 02 778 3511 sekä psykologi Jessica Lamberg 8.-10.8., 02 778 3506
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.

Lisätietoja

Kasvatus- ja perheneuvola

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Tehdaskatu 1, 24100 Salo
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat