Skip to main content
test

Porvoon kaupungin perheneuvolassa on haettavana psykologin vakituinen työsuhde 1.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Olemme ylpeitä monipuolisista sosiaali- ja terveyspalveluistamme ja rohkeudestamme uudistaa niitä ennakkoluulottomasti yhdessä eri-ikäisten asukkaiden kanssa. Panostamme työn laatuun ja henkilöstön kehittämiseen. Ihminen ja sujuva arki ovat meille tärkeitä.

Perheneuvola tarjoaa ohjausta ja neuvontaa sekä erilaisia tutkimuksia ja tukea-antavia terapioita. Psykologin työ on vaativaa ja mielenkiintoista asiantuntijatyötä. Työskentely voi sisältää yksilö-, pari- ja perhetapaamisia sekä verkostotyöskentelyä.

Toimintaan kuuluvat myös erilaiset vertaisryhmät. Asiakastyön lisäksi perheneuvola tarjoaa konsultaatiota ja koulutusta yhteistyötahoille. Psykologin on myös mahdollisuus syventyä varhaista vuorovaikutusta tukevaan työhön vanhempien kanssa raskausaikana sekä vauvan synnyttyä. Perheneuvolan psykologi voi myös toimia perheasioiden sovittelijana. Työnkuvaa on mahdollista rakentaa omien mielenkiinnon kohteiden sekä osaamisalueiden mukaan.
Työryhmässä työskentelee 4 psykologia, 2 sosiaalityöntekijää sekä psykiatrinen sairaanhoitaja ja konsultoiva lastenpsykiatri. Esimies on koulutukseltaan sekä psykologi että psykoterapeutti. Työntekijöillä on säännöllinen yksilötyönohjaus ja tiimin sisäiselle keskustelulle ja reflektiolle on varattu aikaa viikoittain.

Uudelle työntekijälle on tarjolla myös työyksikön sisäistä mentorointia sekä vahvaa kokeneiden kollegojen tukea. Työntekijöiden vaihtuvuus työryhmässä on ollut vähäistä ja Porvoon perheneuvola on ollut pidetty työpaikka.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen psykologin pätevyys. Muu erityisosaaminen ja kokemus perheneuvolatyöstä katsotaan eduksi, kuten myös molempien kotimaisten kielten suullinen ja kirjallinen osaaminen. Pitkää työkokemusta tärkeämpää on kuitenkin innokkuus oppia ja tehtävään voidaan valita myös suhteellisen tuore psykologi.

Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Koeaika on 6 kuukautta.

Työaika on 37,75 h/vko ja tehtäväkohtainen palkka on 3829,60 €/ kk.

Lähetä hakemuksesi 29.8.2022 klo 15 mennessä Hae työpaikkaa linkin kautta.

Lisätietoja antaa perheneuvolan esimies, psykologi Netta Berglöf-Haverinen puh. 040 8013973 netta.berglof-haverinen@porvoo.fi ja palvelupäällikkö Kristina Huopalainen puh. 040 7784498 kristina.huopalainen@porvoo.fi

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/terveys-hyvinvointi/perhekeskus/perheneuvola/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa perheneuvolan esimies, psykologi Netta Berglöf-Haverinen puh. 040 8013973 netta.berglof-haverinen@porvoo.fi ja palvelupäällikkö Kristina Huopalainen puh. 040 7784498 kristina.huopalainen@porvoo.fi

Lisätietoja

Perheneuvola

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat