Skip to main content
test
Psykologi - Raaseporin kaupunki

Psykologi mielenterveys- ja päihdeyksikköön

Raaseporin kaupunki hakee psykologia mielenterveys- ja päihdeyksikköön.

Tiimiin kuuluu neljä psykologia, neljä sairaanhoitajaa ja yksi sosiaalityöntekijä. Mielenterveys- ja päihdeyksikön psykologina työskentelet monipuolisissa tehtävissä työllisyyspalveluissa ja ajanvarausvastaanotossa. Työllisyyspalveluissa työtehtäviisi kuuluu mm. työnhakijan työkyvyn arviointi. Ajanvarausvastaanotolla työtehtäviisi kuuluu antaa tukea erilaisissa elämänkriiseissä ja mielenterveyshäiriöissä.

Henkilönä olet aloitteellinen ja yhteistyökykyinen. Työ on monipuolista ja antoisaa ja edellyttää kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että tiimissä.

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu psykologi. Pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan ottaa huomioon opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat. Edellytämme hyvää suullista ja kirjallista ruotsin ja suomen kielen taitoa. Edellytämme hyviä sosiaalisia taitoja, kykyä ottaa omaa vastuuta sekä myönteistä suhtautumista kehitykseen ja muutoksiin. Henkilökohtaisella sopivuudella on suuri merkitys.

Tehtävä edellyttää Tartuntatautilain 48 ja 48a §:ien mukaista rokotussuojaa.

Palkkaus SOTE-sopimuksen ja työn vaativuusarvioinnin mukaan. Koeaika 6 kuukautta.

Lisätietoja antaa mielenterveys- ja päihdehuollon yksikönpäällikkö Pamela Stoor, puh. 019 289 3221 tai psykologi Anna Räfså puh 019 289 3229.

Hakemus tehdään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain 457827. Hakuaika päättyy 31.8.2022 klo 15.00.

Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.raasepori.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa mielenterveys- ja päihdehuollon yksikönpäällikkö Pamela Stoor, puh. 019 289 3221 tai psykologi Anna Räfså puh 019 289 3229.

Lisätietoja

Mielenterveys- ja päihdeyksikkö

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Raasepori, 10611 Raasepori
Raaseporin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat