Skip to main content
test
Psykologi - Suonenjoen kaupunki

KASVATUS- JA PERHENEUVONNAN PSYKOLOGI /SUONENJOKI

Tulisitko kasvatus - ja perheneuvonnan tiimin jäseneksi Pohjois-Savon läntiselle alueelle?

Suonenjoen sosiaalitoimessa on haettavana 2.10.2022 klo 23.00 mennessä PSYKOLOGIN tehtävä kasvatus- ja perheneuvonnassa.
Pohjois-Savon läntisen alueen (Pielavesi, Karttula, Keitele, Tervo, Vesanto, Rautalampi ja Suonenjoki) kasvatus ja perheneuvonnassa työskentelee ammatillinen lähiesihenkilö, kaksi sosiaalityöntekijää, yksi psykologi, yksi sosiaalipsykologi ja yksi sosiaaliohjaaja. Haettavana olevan psykologin tehtävä on läntisen alueen toisen psykologin toimi. Kasvatus -ja perheneuvonnan palvelu tarjotaan perheille alueellisesti lähipalveluna. Vuoden loppuun saakka valitun psykologin työhuone on Suonenjoella, hyvinvointialueen alettua työhuoneesi sijainti Pohjois-Savon läntisellä alueella on neuvoteltavassa toiveidesi mukaisesti.

Kasvatus- ja perheneuvonta tekee tiivistä yhteistyötä varhaiskasvatuksen, koulun, järjestöjen, seurakuntien kanssa ja lasten- ja äitiysneuvoloiden kanssa. Kasvatus- ja perheneuvonta on yksi lapsiperheiden palvelutehtävään kuuluvia Perhekeskus palveluita.
Kasvatus- ja perheneuvonnan palveluissa psykologin tehtäviin sisältyy lapsen kasvuun ja kehitykseen, perhe- ja tunne-elämään, ihmissuhteisiin sekä sosiaalisiin taitoihin liittyvää arviointia, ohjausta ja neuvontaa. Työ on vanhempien tukemista lasten kasvatusasioissa sekä erilaisissa perhe-elämän ja parisuhteen ristiriita- ja ongelmatilanteissa, kriiseissä ja menetyksissä.

Työ edellyttää lapsen kasvuun ja kehitykseen liittyvää asiantuntemusta, perhekeskeistä työskentelyotetta, sekä kehittämismyönteistä työotetta. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, aloitteellisuutta sekä aktiivista ja itsenäistä työotetta. Erityisesti arvostamme perheterapeutin koulutusta ja aiempaa kokemus lasten, nuorten ja perheiden kanssa tehtävästä työstä.
Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetussa laissa (559/1994) 5 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia psykologin tehtävissä. Työtehtävässä edellytetään oman auton käyttömahdollisuutta.

Palkkaus 3783,07 euroa /kk sekä mahdolliset henkilökohtaiset lisät; työaika ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti.

Työtehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa sekä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi (504/2002).

Varauduthan hakiessasi haastatteluun, joka pidetään Suonenjoella perjantaina 7.10.22 klo 14.00 alkaen.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa sosiaalijohtaja Eija Komulainen p. 0400575 184 tai
ammatillinen esihenkilö Tiina Mikkonen-Reponen p. 0406241813

Lisätietoja

Suonenjoen kaupunki, Sosiaalitoimi

Suonenjoki on Suomen herkullisin kunta ja itseoikeutettu mansikkapääkaupunki, joka tarjoaa laadukkaat peruspalvelut kuntalaisille ja erinomaiset mahdollisuudet viihtyisään asumiseen ja vapaa-ajan viettoon.

Työnantajana Suonenjoen kaupunki tarjoaa mielenkiintoisia ja sopivan haastavia työtehtäviä eri työyksiköissä. Kaupunkistrategian mukaisesti rohkeus, yhteistyö ja vastuullisuus näkyvät arjessamme. Huolehdimme niin työntekijöiden ammatillisen kasvun mahdollisuuksista kuin hyvinvoinnista; kaupungin työntekijänä pääset maksutta vuonna 2021 valmistuneeseen Lintharjun Liikuntakeskukseen, liikuntaneuvojalle ja Sisä-Savon kansalaisopiston kurssille.

Suonenjoki sijaitsee Ysitien varressa noin 40 km Pieksämäeltä, 50 km Kuopiosta ja 100 km Jyväskylästä. Junat ja linja-autot liikennöivät päivittäin, eli liikkuminen paikkakuntien välillä onnistuu mainiosti.

Tutustu ja ihastu Suonenjokeen osoitteessa www.suonenjoki.fi


Osoite: Keskuskatu 3, 77600 Suonenjoki
Suonenjoen kaupunki - Savuton työpaikka Suonenjoen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat