test

psykologi

Hakuaika päättyy  31.1.2023 14:30

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella, Pohteella on haettavana kaksi (2) psykologin vakituista toimea Oulun eteläisen A- alueen kasvatus- ja perheneuvontaan. Työpiste sijaitsee Oulaisissa / Haapavedellä palvelussuhteen alkaessa. Tiimiin kuuluvat sitoutuneet sosiaalityöntekijät, psykologi sekä sosiaaliohjaaja.

Pohteella arvostamme ammattitaitoista kohtaamista, palveluiden vaikuttavuutta sekä asiakkainamme olevia ihmisiä. Meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme palvelut oikea-aikaisesti, tarpeeseen vastaten sekä yhteistyössä muiden ammattilaisten kanssa.
Panostamme ennaltaehkäiseviin palveluihin, jota sosiaalihuoltolain mukainen kasvatus- ja perheneuvonnan työ on. Tarjoamme sinulle kiinnostavan tehtävän vahvasti kehittyvässä kasvatus- ja perheneuvonnan työssä, ammattitaitoisen ja kehittämismyönteisen työyhteisön sekä mahdollisuuden säännölliseen työnohjaukseen ja kouluttautumiseen. Työskentelemme systeemisen työotteen mukaisesti.

Kasvatus- ja perheneuvonnan psykologina olet osa moniammatillista tiimiä, johon kuuluu sosiaalityön, sosiaaliohjauksen sekä lääketieteen ammattilaisia. Lapsiperheet voivat saada kasvatus- ja perheneuvolan palveluita lapsen ja nuoren hyvinvoinnin, kasvun ja kehityksen edistämiseksi sekä vanhemmuuden tueksi. Kasvatus- ja perheneuvonnan työntekijät auttavat perheitä myös silloin, kun arjesta suoriutuminen ja omien voimavarojen riittävyys tuottavat huolta. Toivomme sinulta itsenäistä työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä tiimityötaitoja. Toivomme myös, että haluat olla kehittämässä työtämme.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme sinulta Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukaista psykologin kelpoisuutta. Ennen viran vastaanottamista valitulta edellytetään lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan määräaikaisesti täyttää psykologin ammattiin opiskelevalla henkilöllä.

Pohteella tarjoamme työntekijöillemme laajat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. työterveyshuolto, 250 euron vuosittainen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Noudatamme työsuhteissa 6 kk:n koeaikaa.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Lisätietoja antaa vastuuyksikköpäällikkö Eeva Huitula, p. 040-5777 428 ja vastuualuepäällikkö Ritva Hantula, p. 044 759 1460. Sähköpostit etunimi.sukunimi@pohde.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa linkistä

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 000 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan