Psykologi, erityisosaamiskeskus - Satakunnan sairaanhoitopiiri


Haluatko tehdä merkityksellistä työtä? Oletpa kokenut psykologi tai työuran alussa, tarjoamme sinulle mahdollisuuden monipuoliseen työhön erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden parissa. Tule mukaan osaavaan ja aktiiviseen moniammatilliseen työyhteisöömme.

Haemme psykologia sosiaalipalvelujen toimialueelle asiantuntijapalvelujen erityisosaamiskeskukseen, joka sijaitsee Antinkartanon kuntoutuskeskuksessa Ulvilassa. Asiakaskuntamme koostuu kehitysvammaisista, neuropsykiatrisesti oireilevista sekä muista erityistä tukea tarvitsevista henkilöistä.

Psykologina työhösi kuuluu moniammatillinen poliklinikkatyö, kaikenikäisten asiakkaiden psykologiset tutkimukset, joissa painottuvat kognition, sosio-emotionaalisen kehityksen ja psyykkisen tilanteen arviointi, kuntoutuksen suunnittelu sekä perheiden ja lähiverkostojen ohjaus ja neuvonta. Toimit oman alasi asiantuntijana moniammatillisessa yhteistyössä myös sosiaalipalvelujen omien kuntoutus- ja asumisyksiköiden kanssa. Olemme kehittämismyönteinen työyhteisö, jossa voit vaikuttaa omaan työnkuvaasi kiinnostuksiesi mukaan. Tarjoamme sinulle säännöllisen työnohjauksen ja mahdollisuuden kouluttautumiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on laillistetun psykologin pätevyys. Arvostamme asiantuntemusta psykologisiin tutkimuksiin, kuntoutukseen ja kiinnostusta psykiatrisiin kysymyksiin liittyen sekä aiempaa kokemusta työskentelystä eri ikäisten asiakkaiden ja perheiden kanssa.

Palkkaus määräytyy sopimuksen mukaan sairaanhoitopiirissä tehtyyn työn vaativuuden arviointiin perustuen. Palkkaa ja työehtoja koskevat muut määräykset toteutuvat KVTES mukaisesti. Valinnoissa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta. Käynnistämme haastattelut jo hakuajan kuluessa. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun ja mahdollisiin ongelmatilanteisiin liittyvät tiedustelut:
Rekrytointiyksikkö, puh. 044 707 6979/ puh. 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Edellytämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Riitta Niemi, palveluesimies
puh. 044 707 4033
Johanna Käpynen, psykologi
puh. 044 707 4035

Sosiaalipalvelujen toimialue, Asiantuntijapalvelut
Osoite: Ravanintie 359, 28450 Vanha-ulvila

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.