Psykologi - Espoon kaupunki

Psykologi - Espoon kaupunki

Tehtävän kuvaus: Haemme psykologia vakinaiseen työsuhteeseen Espoon perheneuvolapalveluihin Leppävaaran toimipisteeseen.Perheneuvolapalveluissa tarjoamme espoolaisille alle 13-vuotiaiden lasten perheille kasvatus- ja perheneuvontaan kuuluvaa ohjausta ja neuvontaa sekä tukea lapsen kehitykseen, vanhemmuuteen, perhesuhteisiin tai parisuhteeseen liittyvissä kysymyksissä. Tarjoamme myös perheasioiden sovittelua. Työskentelytapamme on lyhytterapeuttinen ja voimavarakeskeinen. Tavoitteenamme on tarjota oikea-aikaista tukea kuntalaisille ja yhteistyökumppaneille. Työskentelyn tavoitteet asetamme yhdessä asiakkaan ja tarvittavan verkoston kanssa. Työskentelyjaksomme ovat lyhytkestoisia - useimmat asiakkaat saavat tarvitsemansa avun 1-5 käyntikerralla. Työskentelysuunnitelmat laadimme niin, että tavoitteet on mahdollista saavuttaa 15 käyntikerran sisällä. Teemme aktiivista yhteistyötä lapsiperheiden verkostossa asiakasyhteistyönä ja konsultoiden.
Kelpoisuusvaatimus: Laillistettu psykologi.
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
Tehtävässä edellytetään aikaisempaa kokemusta lapsiperheiden kanssa tehtävästä psykososiaalisesta työstä. Edellytämme myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn, kykyä toimia tiimin ja verkostojen jäsenenä, sekä myönteistä kehittämisotetta.
Arvostamme kasvatus- ja perheneuvonnan erikoistumiskoulutusta tai soveltuvaa psykoterapiakoulutusta, sekä lyhyempiä perheneuvolatyöhön soveltuvia koulutuksia ja työkokemusta mm. seuraavilta alueilta: - lyhytterapeuttinen, voimavarakeskeinen ja/tai ratkaisukeskeinen työote- vuorovaikutusta tukevat menetelmät- maahanmuuttajataustaisten ja vieraskielisten asiakkaiden kanssa työskentely- kokemus sähköisten palvelujen tai sosiaalisen median käytöstä asiakastyössä

  • Perheneuvolapalvelut
  • TyöpaikkaVakinainen
  • esp-2-412-19
  • 3569,48 €/kk
  • 18.6.2019 - 19.6.2019 15:45
  • EspooUusimaa

Johtava perheneuvoja Heidi Packalen 040 522 1689 etunimi.sukunimi@espoo.fi Johtava psykologi Kirsi Kuronen 043 824 7276 etunimi.j.sukunimi@espoo.fi

Perheneuvolapalvelut
Osoite: Lintuvaarantie 2 A, 02650 Espoo

Tutustu työnantajaan