Skip to main content
test
Psykologi (ID 9284) - Eteva kuntayhtymä

Kiinnostaako laaja-alainen ja monipuolinen psykologin työ?

Etevassa on auki kaksi (2) PSYKOLOGIN tehtävää, jossa pääset työskentelemään kehitysvammaisten ja autisminkirjon asiakkaiden yksilöllistä elämää ja itsemääräämisoikeutta tukevien toimintatapojen parissa asumisen ja päiväaikaisen toiminnan yksiköissä. Työpiste on tehtävän alkaessa Järvenpäässä tai Espoossa. Etevassa on mahdollista tehdä joustavasti etätyötä.

Työtehtäviin kuuluvat psykologin tutkimukset ja arvioinnit sekä erityishuollon lakisääteiset tehtävät.
Meillä pääset soveltamaan psykologisia työmenetelmiä kehitysvammaisten asiakkaiden tueksi ja työskentelemään eri-ikäisten asiakkaiden kanssa moniammatillisesti. Psykologin työn tukena on kymmenen psykologin tiimi, johtava psykologi ja muu asiantuntijayhteisö mm. sosiaalityöntekijät, toimintaterapeutit ja puheterapeutti, AAC-ohjaajat ja autismikuntoutusohjaajat.

Tehtävä edellyttää itsenäistä omien aikataulujen hallintaa ja suuri osa työstä tehdään asiakkaan omassa elinympäristössä Etevan alueella, joten oman auton käyttö on välttämätöntä.

Psykologin kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/94) säädetty laillisuus. Noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta. Tehtävään valittu sijoittuu Etevassa psykologin vaativuustasolle 1 tai 2 osaamisen ja työkokemuksen perusteella. Käytämme 6 kk koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto 1 kuukauden sisällä virkasuhteen alkamisesta ja rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä ennen viran vastaanottamista. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista suojaa ja rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki- ammattihenkilörekisteriin. Toivomme myös, että sinulla on SOTE-ammattikortti.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava psykologi Anna-Elina Leskelä-Ranta p. 040 304 7831. Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla etunimi.sukunimi@eteva.fi.

Hakuaika on 18.7. - 31.8.2022 kello 15:00. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä.

Eteva kuntayhtymä on yksi Suomen suurimmista vammaisalan osaamiskeskuksista. Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja palvelujamme käyttää vuosittain noin 1 600 asiakasta. Toimipisteemme sijaitsevat Uudenmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntien alueella. Etevan kehitysvammapsykiatrisia palveluita tarjotaan Lahdessa, Keravalla ja Hämeenlinnassa. Asiakkaiden itsemääräämisoikeuden tukeminen on tärkeä arvo toiminnassamme!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

johtava psykologi Anna-Elina Leskelä-Ranta p. 040 304 7831. Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla etunimi.sukunimi@eteva.fi.

Lisätietoja

Hyvää arkea luomassa on Etevan työnantajalupauksen ydin. Siinä tiivistyvät asiat,joita etevalaiset pitävät erityisen tärkeinä. Meillä hyvää arkea luodaan monipuolisella osaamisella, tarttumalla rohkeasti toimeen ja olemalla aidosti asiakkaan kanssa.

Eteva kuntayhtymä - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat