Psykologi J-nappiin - Jyväskylän kaupunki

Nuorten aikuisten palvelukeskus eli J-Nappi on osa Jyväskylän kaupungin aikuissosiaalityötä ja kuntouttavia palveluita. Asiakkaitamme ovat 18-29-vuotiaat jyväskyläläiset nuoret, jotka haluavat ja tarvitsevat kiinnipitävää, välittävää ja pitkäaikaista ohjausta ja tukea, ja joiden asiat ovat supersolmussa.

Nyt haemme J-Nappiin

P S Y K O L O G I A

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Psykologi tekee vastaanottotyötä mielenterveys- ja päihdeasioissa ja tarvittaessa myös jalkautuu nuorten arkiympäristöihin. Psykologin työ on J-Napissa moniammatillista yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa ja työskentely perustuu kokonaisvaltaiseen sekä laaja-alaiseen nuoren kohtaamiseen tämän arjessa.

Asiakastyö sisältää asiakkaan tarpeiden arvioinnin kokonaisvaltaisesti sekä kuntoutusta tukevien suunnitelmien tekemisen ja vaikuttavuuden arvioinnin. Psykologi työskentelee niin sosiaalisiin kuin terveydellisiinkin ongelmiin liittyvissä kysymyksissä. J-Nappi on siirtymässä tulevaan Jyväskylän Nuorten taloon kevään 2021 aikana.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Edellytämme lisäksi itsenäistä ja kehittävää työotetta sekä hyviä sosiaalisia taitoja. Katsomme eduksi kokemuksen terapeuttisesta työstä sekä nuorten ja nuorten aikuisten päihde- ja mielenterveystyöstä sekä traumaosaamisen.

Tehtävä alkaa 4.1.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Haastattelut pyritään järjestämään viikolla 51. Haastateltaviin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Johtava sosiaalityöntekijä Minna Viitala, p. 014 266 3403 ma 30.11. klo14-16 tai minna.k.viitala@jyvaskyla.fi (voit jättää sähköpostiin myös soittopyynnön).

Aikuissosiaalityö
Osoite: 40100 Jyväskylä

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka