Skip to main content
test
Psykologi - Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Työ painottuu varhaisen tuen periaatteiden mukaisesti lasten, nuorten ja perheiden kanssa tehtävään työhön. Psykologi osallistuu tarpeen mukaan esikoulu-koulupolun ja myöhemmin jatko-opintojen suunnitteluun. Verkostotyötä tehdään mm. päiväkotien, koulujen, vammaispalveluiden, ja kolmannen sektorin toimijoiden kanssa. Kehitysvammaosastolla hyödynnetään psykologin osaamista säännöllisesti osastokierroilla sekä tarpeen mukaan. Perustyö sisältää mm. kehitysvammaisten psykologisia tutkimuksia ja autismikartoituksia, kuntoutussuunnitelmien laadintaan osallistumista, mielenterveyden ja käyttäytymisen pulmien selvittelyä, konsultointia ja ohjausta.

Psykologi kuuluu erityishuollon johtoryhmään, jonka tehtäviin kuuluu osallistua erityishuolto-ohjelmien laatimiseen sekä toimia kehitysvammalain mukaisissa erityistehtävissä (asiantuntija-arviot, tahdosta riippumattoman erityishuollon päätökset).

Lupaamme itsenäisen asiantuntijatehtävän, hyvän perehdytyksen ja tiimin sekä kollegoiden tuen.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös psykologiksi valmistumassa olevat hakijat sekä osa-aikaisuudesta kiinnostuneet.
Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme itsenäistä päätöksentekokykyä, reipasta ja asiakaslähtöistä työotetta, kykyä organisoida työtään sekä myönteistä asennetta muutokseen ja toiminnan kehittämiseen. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen kehitysvammatyöstä.

Palkkaus on Kainuun soten vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Työ alkaa 3.10.2022. Koeaika on 1 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan Esa-Petri Nurmelalle ja lähetetään osoitteella:
Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, kirjaamo
PL 400
87070 KAINUU
Kuoreen merkintä: "psykologi kehitysvammapkl"
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä todistus rikostaustan selvittämisestä (laki lasten kanssa työskenteleville rikostaustan selvittämisestä 504/2002) ennen tehtävän vastaanottamista.

Lisätietoja

http://sote.kainuu.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

tulosyksikköpäällikkö Jaana Leinonen, puh. 044 797 0605, jaana.leinonen@kainuu.fi
vastuualuepäällikkö Esa-Petri Nurmela, puh. 044 797 0545, esa-petri.nurmela@kainuu.fi

Lisätietoja

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Terveyden- ja sairaanhoidonpalvelut, Kehitysvammapoliklinikka

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote työllistää noin 3 800 henkilöä.

Kainuun sote on savuton työpaikka. Työntekijät testataan huumausaineiden varalta.


Osoite: Sotkamontie 13, 87300 Kajaani

Sinulle suositellut työpaikat