Psykologi, kaksi tehtävää - Oulun kaupunki

Oulun kaupungin terveydenhuollon erityispalveluissa, lasten ja nuorisopsykiatrisessa työryhmässä on haettavana kaksi PSYKOLOGIN vakinaista tehtävää. Työn aloitus on toisessa tehtävässä 1.8.2021 ja toisessa 1.9.2021 tai sopimuksen mukaan.

Lasten ja nuorisopsykiatrinen työryhmä hoitaa alle 18 -vuotiaita oululaisia lapsia ja nuoria perheineen. Työryhmän työote on perhe- ja verkostokeskeinen, mutta nuorten hoidossa myös yksilötapaamiset ovat mahdollisia. Työryhmän perustehtävään kuuluu lisäksi konsultaatioapu perusterveydenhuoltoon ja sosiaalipalveluihin.

Työryhmään haetaan kahta psykologia ensisijaisesti nuorten tiimiin. Psykologin työ painottuu lasten ja nuorten psykologisiin tutkimuksiin, hoidon tarpeen arviointiin sekä hoitoon. Lisäksi psykologi voi satunnaisesti osallistua puhelinpalveluun sekä päivystykselliseen työhön.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu psykologin pätevyys. Tehtävässä edellytetään hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä työskennellä ja toimia moniammatillisissa tiimeissä niin työryhmän sisällä kuin erilaisissa verkostoissakin. Lisäksi edellytetään innostusta ja kiinnostuneisuutta perhe- ja verkostokeskeiseen työhön ja sen kehittämiseen. Tehtävän hoitaminen edellyttää myös hyvää organisointi- ja paineensietokykyä sekä ihmissuhdetaitoja. Eduksi luetaan aikaisempi työkokemus lasten, nuorten ja perheiden kanssa tehtävästä työstä, perheterapiaosaaminen ja verkostokeskeisten työmenetelmien hallinta.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työntekijällä on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antama suoja influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilla hinkuyskää vastaan.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Kyseessä on tehtävä, jonka osalta työnantaja voi tarvittaessa pyytää nähtäväksi huumausainetestin tulosta henkilövalinnan yhteydessä. Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa tehtävissä kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtäviä haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/3632/2021. Hakemukset on toimitettava 4.5.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/terveyspalvelut/lasten-ja-nuorisopsykiatrinen-tyoryhma-lanu

Tutustu työnantajaan
  • Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Terveydenhuollon erityispalvelut, Lasten- ja nuorisopsykiatrinen työryhmä
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • OUL-03-115-21
  • 1.8. ja 1.9.2021 tai sopimuksen mukaan
  • Tehtäväkohtainen palkka 3800,63 €/kk
  • 6.4.2021 - 4.5.2021 15:00
  • PsykologitTerveydenhuoltoalaOuluPohjois-Pohjanmaa

Lisätietoja antaa palveluesimies Anne-Kaisa Kallio p. 044 703 6121 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Terveydenhuollon erityispalvelut, Lasten- ja nuorisopsykiatrinen työryhmä
Osoite: Kauppurienkatu 27-29, 2. kerros, 90100 Oulu

TYÖNANTAJAKUVAUS (ulkoinen haku)

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.

Sinulle suositellut työpaikat