Skip to main content
test
Psykologi, Kauhajoen psykiatrian poliklinikka - Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Kauhajoen psykiatrinen poliklinikka etsii tiimiinsä toista psykologia!

Tule meille töihin mukavaan moniammatilliseen työyhteisöön Etelä-Pohjanmaalle! Psykologin työ on monipuolista ja vaihtelevaa, sisältäen mm. vastaanottokäyntejä, konsultointia sekä psykologisia tutkimuksia. Työnkuvaa on mahdollista painottaa myös mm. nuoriin aikuisiin ja/tai neuropsykiatrisiin potilaisiin ja tutkimuksiin, ja/tai ryhmäohjaamiseen.

Monipuolisessa työssä on tukena kollegiaalinen tuki, työnohjaus, ja Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin psykiatristen poliklinikoiden psykologien säännöllinen yhteydenpito ammattiryhmän tapaamisissa ja työn kehittäminen. Työnantaja on koulutusmyönteinen ja nyt alueella on haussa työnantajan tukema Oulun yliopiston järjestämä integratiivisen psykoterapian psykoterapeuttikoulutus.

Haemme ensisijaisesti kokoaikaista psykologia, mutta työtä voi tehdä myös osa-aikaisesti. Toimen täytössä huomioidaan myös vasta valmistuneet psykologit. Pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan haussa ottaa huomioon myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelija, jolloin tehtävä täytetään määräaikaisesti. Kysy rohkeasti lisätietoja! Parhaiten meidät tavoittaa sähköpostilla.

Toimi täytetään sopimuksen mukaan. Alkusijoituspaikka on psykiatrian toimintayksikkö ja Kauhajoen psykiatrinen poliklinikka.

Kelpoisuusehtona toimeen on laillistetun psykologin pätevyys (laki 559/94).

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaisesti ja psykologien palkkausta koskevan paikallisen sopimuksen mukaisesti. Toimen täytössä noudatetaan koeaikaa.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n mukaista rokotussuojaa.

HUOM! Hakuaikaa jatkettu 29.7.2022 saakka.

Sairaanhoitopiiri on työpaikkana savuton.

ETELÄ-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

ylilääkäri, toiminta-aluejohtaja Antero Lassila,
puh. 050 474 4158
psykologi Marja Atanassova,
puh. 050 474 5030
sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)epshp.fi

Lisätietoja

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Kauhajoen psykiatrian poliklinikka
Osoite: Hanneksenrinne 7, 60220 Seinäjoki

Sinulle suositellut työpaikat