Skip to main content
test
Psykologi: lapsiperhepalvelut, Kitee (ID5742) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Haemme 30.6.2022 mennessä PSYKOLOGIA eteläiselle alueelle yhteen vakituiseen ja yhteen määräaikaiseen.

Haettavana on lapsiperheiden palveluissa koulupsykologin/perheneuvolan psykologin

  • yksi vakinainen
  • sijaisuus 18.10.2022 saakka.
Työalueena Kitee ja elokuusta 2022 alkaen mahdollisesti Rääkkylä.

Kerro hakemuksessasi mistä näistä työtehtävästä olet ensisijaisesti kiinnostunut.

Koulupsykologin työtehtäviin kuuluvat yhteisöllinen ja yksilöllinen opiskeluhuoltotyö: oppilaiden psykologiset tutkimukset sekä ohjaus ja neuvonta, oppimisen tuen suunnittelu, yhteistyö perheiden ja koulujen henkilökunnan kanssa, työskentely ryhmien tai luokkien kanssa sekä alansa asiantuntijana toimiminen opiskeluhuolto- ja monialaisissa asiantuntijaryhmissä.

Perheneuvolassa psykologi toimii kasvatus- ja perheneuvonnan asiantuntijana ja tekee tiivistä yhteistyötä muiden lapsiperheiden palveluissa toimivien työntekijöiden kanssa. Kasvatus- ja perheneuvonnan palveluissa psykologin tehtäviin sisältyy lapsen kasvuun ja kehitykseen, perhe- ja tunne-elämään, ihmissuhteisiin sekä sosiaalisiin taitoihin liittyvää arviointia, ohjausta ja neuvontaa. Työ on vanhempien tukemista kasvatusasioissa sekä erilaisissa perhe-elämän ja parisuhteen ristiriita- ja ongelmatilanteissa.

Työyhteisömme vahvuus on ketteryys ja joustavuus työhön liittyvissä järjestelyissä niin, että työtä on mahdollisuus tehdä hyvin omia vahvuuksia käyttäen ja kehittäen. Tiimi on innovatiivinen ja kehittämismyönteinen. Psykologilla on työssä tukena eteläisen alueen perheneuvolan tiimi, jossa työskentelee psykologeja, sosiaalityöntekijä, asiantuntijahoitaja, psykiatrinen sairaanhoitaja, toimintaterapeutti ja konsultoivat lääkärit.

Työ edellyttää lapsen kasvuun ja kehitykseen liittyvää asiantuntemusta, sekä perhekeskeistä ja kehittämismyönteistä työotetta. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, aloitteellisuutta sekä aktiivista ja itsenäistä työotetta. Eduksi katsotaan aiempi kokemus lasten, nuorten ja perheiden kanssa tehtävästä työstä.

Kelpoisuusvaatimuksena on Terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetussa laissa (559/1994) 5 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia psykologin tehtävässä. Tehtävässä on 6kk koeaika. Mikäli kelpoisuusvaatimukset täyttävää hakijaa ei löydy, voidaan tehtävään valita määräaikaisesti opintojen loppuvaiheessa oleva opiskelija.

Tehtäväkohtainen peruspalkka on 3655,93 euroa.

Palkkaus- ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Tehtävään valitun on esitettävä ennen tehtävän vastaanottamista rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi (504/2002).

Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme rekrytointilisää määräaikaisena 24 kk palvelusuhteen alkamisesta. Kysy lisää alla olevalta lisätietojen antajalta.

Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Mikko Nenonen p. 013 330 5301, mikko.nenonen@siunsote.fi

Jätä sähköinen hakemus.

Joensuussa 27.1.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-5742
  • 27.1.2022 - 30.6.2022 23:59
  • KiteePohjois-Karjala

Yhteystietomme

johtava sosiaalityöntekijä Mikko Nenonen p. 013 330 5301, mikko.nenonen@siunsote.fi

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat