test
Psykologi: lapsiperhepalvelut, Nurmes (ID4817) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sotessa on haettavana 31.1.2022 mennessä PSYKOLOGIN virka

Siun soten pohjoisella alueella, lapsiperhepalvelujen palvelutehtävässä, on haettavana psykologin virka. Virkaan haetaan ensisijaisesti psykologia, jonka työhön kuuluvat Nurmes-Valtimo alueen koulupsykologin mutta myös perheneuvolapsykologin ja alle kouluikäisten tutkimuksiin liittyvät tehtävät.

Psykologin työskentelyn tarkempi sisältö suunnitellaan yhdessä muun työryhmän ja esimiehen kanssa huomioiden virkaan valittavan psykologin omat toiveet, mahdolliset lisäkoulutukset ja lapsiperhepalvelujen palvelutehtävän tarpeet huomioiden.

Psykologin työtehtäviin sisältyvät sovittavan tehtävänkuvan mukaisesti lasten ja nuorten tutkimukset ja hoitosuhteet sekä perheiden ohjaus, neuvonta ja tukeminen sekä tukitoimien suunnittelu yhdessä verkostojen kanssa. Psykologi toimii myös erilaisissa asiantuntijatehtävissä, kuten muiden lapsiperhepalvelujen ja varhaiskasvatuksen tukena sekä koulujen henkilöstön konsultaatioapuna. Verkostotyöskentely muiden lasten ja nuorten tukitahojen kanssa on olennainen osa virkatehtävää.

Lapsiperhepalvelujen palvelutehtävässä psykologilla on tukenaan moniammatillinen perhekeskustiimi, johon kuuluu lisäksesi psykologeja, perheterapeutti, johtava sosiaalityöntekijä ja sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaaja, koulukuraattori, perhetyöntekijä, ohjaaja sekä palvelusihteeri. Työryhmää täydentävät tärkeinä yhteistyötahoina nuorisopsykiatrian psykiatrinen sairaanhoitaja, lasten toimintaterapeutti sekä ostopalveluna toteutuvat erikoislääkärin vastaanotot. Työntekijällä on mahdollisuus työnohjaukseen, täydennyskoulutukseen sekä osittaiseen etätyöhön.

Työyhteisössä pidetään tärkeänä asiakkaan arvostamista, yhteistyön sujuvuutta, toisten huomioimista, joustavuutta, itsenäistä työskentelyotetta, työn organisointikykyä ja hyviä dokumentointitaitoja.

Kelpoisuusehtona tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia psykologin tehtävissä. Lisäksi arvostamme kasvatus- ja perheneuvolatyön erikoistumiskoulutusta, muuta kasvatus- ja perheneuvolatyöhön valmiuksia antavaa lisäkoulutusta tai työkokemusta lasten ja perheiden psyykkisten ja vuorovaikutukseen liittyvien ongelmien parissa. Hakijalta toivotaan perehtyneisyyttä lasten psykologisiin tutkimusmenetelmiin.

Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Virka täytetään sopimuksen mukaan.

Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa sekä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi (504/2002).

Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme rekrytointilisää määräaikaisena 24kk palvelusuhteen alkamisesta. Kysy lisää alla olevalta lisätietojen antajalta.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät . sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Työtehtävässä edellytetään lisäksi tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Työ alkaa sopimuksen mukaan vuoden 2022 alussa.

Kysy lisätietoja palvelujohtaja johtava sosiaalityöntekijä Sonja Hartikainen, sonja.hartikainen@siunsote.fi , 013 330 5401

Jätä hakemus sähköisesti.

Joensuussa 13.8.2021

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 13 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristö-terveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7400 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-4817
  • 6.7.2021 - 31.1.2022 23:59
  • NurmesPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat