Psykologi lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdepalveluihin Kuopioon

Hakuaika päättyy  6.8.2024 12:00

Hei, etsimme innostuneeseen joukkoomme kahta (2) psykologia lasten mielenterveystiimiin. Tuletko työkaveriksemme?

Kiinnostaako sinua monipuolinen ja vaikuttava työ lasten mielenterveystiimissä? Haluaisitko olla osa innostunutta, ammattitaitoista ja kehittämismyönteistä moniammatillista tiimiä? Etsimme joukkomme psykologia lasten mielenterveystiimiin. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työyksikkö palvelussuhteen alkaessa on lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdepalvelut, Kuopio.


Keitä me olemme ja millaiseen työhön etsimme tekijää?

Pohjois-Savon hyvinvointialueen Perhekeskuksen lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdepalvelut ovat perusterveydenhuollon palveluita. Lasten mielenterveys- ja päihdepalvelut ovat tarkoitettu alle 13-vuotiaiden lasten hoitoon perheineen ja verkostoineen. Palveluissa hoidetaan lievästi ja keskivaikeasti oireilevia lapsia.

Psykologin työtehtäviin kuluu mm. yksilöllinen hoitosuhdetyöskentely, tutkimukset sekä perhe- ja verkostotyö. Työskentely sisältää yksilöllisen hoidon tarpeen mukaan hoitosuhdetyötä, perhe- ja verkostotyötä, tutkimuksia sekä kuntoutusta. Lisäksi palveluissa on myös ryhmätoimintoja. Työ on perhe- ja verkostokeskeistä.

Lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdepalveluissa työskentelee psykologian, hoitotyön, sosiaalityön ja lääketieteen osaajia. Työtä tehdään moniammatillisesti. Yhteistyötä tehdään tarvittaessa eri verkostojen kanssa.


Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle
- hyvän perehdytyksen tehtävään
- työpaikan hyvien liikenne yhteyksien päästä ja oman työhuoneen
- moniammatillisen työyhteisön tuen
- säännöllisen työnohjauksen
- ePassin ja työterveyshuollon palvelut


Palkka on 4 607,23 - 4 837,59 €/kk ja työaika 37,75 h/vko.


Olisiko tämä työ Sinua varten?

Kelpoisuusvaatimuksena psykologin tehtävään on laillistetun psykologin pätevyys (laki 559/1994). Arvostamme aikaisempaa kokemusta lasten parissa työskentelystä, itsenäistä työskentelyotetta, yhteistyökykyä ja valmiutta kehittää psykologin työtä lasten ja nuorten mielenterveyspalveluissa.

Tehtävään valitun on toimitettava ennen valintapäätöksen vahvistamista työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote (laki 504/2002) ja todistus huumausainetestistä. Noudatamme tartuntatautilain (48 § a) mukaista rokotussuojaa.

Työsuhteen aloituksessa käytetään kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hae siis pian, sillä haastattelut voidaan aloittaa jo hakuajan sisällä. Tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/toihin-meille
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/pohjois-savon-hyvinvointialue/psykologit/

Yhteystiedot

Perheiden terveyspalveluiden päällikkö

Sanna Niinimäki

p. 044 7185940

sanna.niinimaki@pshyvinvointialue.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan