Psykologi, lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdepalvelut, Kangasala

Hakuaika päättyy  17.7.2024 23:59

Psykologi, tule osaksi Pirkanmaan hyvinvointialueen monialaista osaajajoukkoamme! Haemme Kangasalan nuorisopsykiatriseen työryhmään psykologia vakinaiseen työsuhteeseen.

Psykologina tehtäviisi kuuluvat 13-17-vuotiaiden nuorten psykologiset tutkimukset, arviot ja lyhytterapeuttiset hoitokeskustelut. Tiimityö on merkittävä tutkimuksen ja hoidon laatua takaava työskentelymuoto: Tutkimus- ja hoitosuunnitelmat tehdään moniammatillisissa tiimeissä ja saat työsi tueksi vahvan, osaavien kollegojen sekä muiden asiantuntijoiden verkoston. Lisäksesi työryhmässä työskentelee psykiatrisia sairaanhoitajia, sosiaalityöntekijä sekä erikoislääkäri.

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja ammatillisesti haastavan työtehtäväkokonaisuuden
- hyvän työyhteisön
- mahdollisuuden osallistua kokonaisvaltaiseen, koko perhettä huomioivaan mielenterveystyöhön
- perehdytyksen työtehtäviin ja tietojärjestelmien käyttöön
- liukumien hyödyntämisen työajan käytössä, vapauden suunnitella kalenterisi itse ja etätyömahdollisuuden
- Pirkanmaan hyvinvointialueen henkilöstöetuja mm. työterveyshuollon palveluja, vuosittaisen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun Epassilla, työnantajan lounasedun, tyhy-toimintaa sekä Virkisty Vapaalla ry:n toiminnan.
- kahvit ja teet työpaikalla.

Odotamme sinulta:
- asiakaslähtöistä työotetta
- avointa ja yhteistyökykyistä asennetta.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu psykologi. Valinnassa kiinnitämme kelpoisuuden lisäksi huomiota henkilön soveltuvuuteen. Kokemus vastaavista tehtävistä ja soveltuva täydennyskoulutus sekä nepsyosaaminen katsotaan eduiksi, mutta emme edellytä pitkää ansioluetteloa. Vastavalmistuneetkin ovat tervetulleita työryhmäämme!

Työ alkaa 2.9.2024. Tehtävä on kokoaikainen, päivätyö. Koeaika on kuusi kuukautta. Tehtäväkohtainen palkka on 3 960,99 €/kk. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote ja hänellä tulee olla voimassa tartuntatautilain 48 §:n mukainen rokotesuoja.

Kiinnostuitko? Mietityttääkö jokin tai haluaisitko muuten vain keskustella tarjolla olevista työtehtävistä? Ota rohkeasti yhteyttä palveluvastaavaamme Tuija Aura-Aunolaan, p. 040 133 7211, sähköpostitse tuija-aura-aunola@pirha.fi.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian ja tule osaksi meidän huipputyöyhteisöämme! Haastattelemme hakijoita tehtävään 20.8. ja 22.8.2024.

Yhteystiedot

Palveluvastaava Tuija Aura-Aunola, p. 040 133 7211, tuija.aura-aunola@pirha.fi.

Lisätietoa hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytoinnista rekrytointi@pirha.fi.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena? Tutustu työnantajaan